Άλλο ένα ντέρμπι Λοδίνου …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Άλλη μια αγωνιστική για την Premier League, όπου πηγαίνουμε στην 29η αγωνιστική, με το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Tottenham και την Arsenal.

Ξεκίνημα με το Λονδρέζικο ντέρμπι, όπου η Tottenham υποδέχεται την Arsenal σε ακόμη ένα Λονδρέζικο ντέρμπι. Η Tottenham μπορεί να αγωνίζεται εντός έδρας, όμως η Arsenal δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, κάτι που δείχνει πιθανό, να μπουν αρκετά γκολ στο παιχνίδι.

Η Manchester United η οποία έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο, από τότε που έγινε η αλλαγή προπονητή, υποδέχεται την Southampton, η οποία μπορεί να κέρδισε στο ντέρμπι της παραμονής, όμως η Manchester United είναι σε εξαιρετική φόρμα και με το πλεονέκτημα της έδρας, θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, κόντρα σε έναν αρκετά πιο αδύναμο αντίπαλο.

Η West Ham υποδέχεται την Newcastle. Θα μπορούσε να ήταν και ντέρμπι παραμονής, όμως δεν είναι. Σίγουρα, οι δύο ομάδες έχουν στο μυαλό τους και το ενδεχόμενο του υποβιβασμού, όμως είναι αρκετά μακριά αυτό το ενδεχόμενο, με την West Ham να είναι το φαβορί, αφού είναι πιο… ήσυχη βαθμολογικά, ενώ έχει και το πλεονέκτημα της έδρας, που σίγουρα θα παίξει τον δικό της ρόλο.

Η Brighton υποδέχεται την Huddersfield σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που όμως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Brighton και λόγω έδρας, αλλά και για το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική την Wolves, όμως με βάση το αγωνιστικό της πρόσωπο, έχει δείξει πως δύσκολα θα κερδίσει δεύτερο σερί παιχνίδι.

Στο επόμενο παιχνίδι η Burnley υποδέχεται την Crystal Palace. Είναι δύο ομάδες που δεν παίζουν και τόσο καλό ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα θα διψούν για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η προϊστορία μας δείχνει πως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των δύο ομάδων, έχουν βγει τέσσερα συνεχόμενα under 2.5 και με βάση αυτό, θα ποντάρουμε και εμείς σε αυτό το σημείο.

Η Bournemouth υποδέχεται την Manchester City σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Manchester City. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν αρκετοί βαθμοί στην βαθμολογία (34). Η λογική λέει πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν θέμα και θα πάρουν μια άνετη νίκη.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
02-03-2019

Tottenham – Arsenal
Man. United – Southampton
West Ham – Newcastle

Over 2.5
1
1

1004.92-100
02-03-2019

Brighton – Huddersfield
Burnley – Crystal Palace
Bournemouth – Man. City

1
Under 2.5
2 & Over 2.5

1004.67-100