Άσοι από “Ι” ( TAMEIO – 6,68 )

Asian bet

Με τρεις άσους πάμε τον αποψινό περίπατο, έναν από κάθε χώρα που αρχίζει από “Ι”. Ισπανία, Ιρλανδία, Ιταλία! με πιο απαιτητικό το σημείο από την Serie B και τα άλλα δύο να είναι σημεία που έρχονται, εύκολα ή δύσκολα!

Μία κλάση ανώτερη η Σλίγκο από τη Γιου Σι Ντι και η ανωτερότητά της δεν μεταφράζεται στην κίνηση του σετ αποδόσεων, με τον άσο αντί να υποχωρεί, δίχως σοβαρό λόγο να χάνει έδαφος και να παίρνει παιχνίδι το Χ2. Δεν το συζητάμε, άσος με τα μπούνια και για την απόδοση και για την αγωνιστική αξία των δύο ομάδων.

Η Τσιταντέλα έχει ιδανική ψυχολογία μετά τις σπουδαίες νίκες επί Λέτσε, Μπρέσια και υποδέχεται μια Πεσκάρα που παρότι είναι ισχυρό σύνολο εντός έδρας, ως φιλοξενούμενη χάνεται και παραδίδεται εύκολα ή δύσκολα. Επίσης απόψε έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Μία κλάση ανώτερη έχει δείξει να είναι ως τώρα η Χετάφε από την Ουέσκα στη μέρα της. Πολλές οι απουσίες που μαζεύτηκαν στην φιλοξενούμενη για ένα τόσο απαιτητικό ματς και ο άσος όσο κι αν δεν είναι σουπερ ακριβοπληρωμένος, έχει αξία στο 1,60 που βρίσκεται ακόμα.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
09-03-2019

Sligo – UCD
Cittadella – Pescara
Getafe – Huesca

1
1
1

100 6.68 +568