Άχαστη η Κυρία …

Hacker

Τσάμπιονς Λίγκ φάση των ομίλων …2η αγωνιστική.

# Σούπερ ξεκίνησε την σεζόν στο καμπινάτο η Αταλάντα ομως το Τσάμπιονς Λίγκ είναι αλλη ιστορία, προσγειώθηκε απότομα στην πρεμιέρα εχασε 4-0 απο την Ντιναμό Ζ. στην Ουκρανία  …ακρως επιθετική φιλοσοφία η Σαχτάρ κατεβαίνει ως φαβορί για την 2η θέση. διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία στην διρογάνωση σκοράρει μεσα εξω το ιδιο τακτικά.

# Μπουκωμένο αουτσαίντερ η Γαλατά «τσίμπησε» τον βαθμό με την Μπρίζ θα ψάξει το αποτέλεσμα, ενδεικτικά συμπλήρωσε  6 ματς αήτητη σε ολες τις διοργανώσεις βγάζει αντίδραση κόντρα σε Γαλλικές ομάδες …brand name η Παρί έβγαλε χαρακτήρα κόντρα Ρεάλ Μ. κέρδισε εύκολα  3-0.

# Φιλικό το κλίμα στο Βελιγράδι σε περίοδο μόντας ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει πατήματα στο τερέν …με απτά δείγματα γραφής φέτος ο Ολυμπιακός βγάζει μέταλο νικητή. εχει ενισχυθεί ουσιαστικά σε ολες τις γραμμές του γηπέδου τρέχει 9-3-0 εντος και εκτός συνόρων (τερ.25-4 ) 9/12 κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

# Δύσκολο σε προσέγγιση το ματς στο Λονδίνο βαση εικόνας των ομάδων θα πάει σε υψηλό δείκτη τερμάτων …άκρως επιθετικά σύνολα Τότεναμ και Μπάγερν θα ψάξουν την νίκη στο ανοικτό γήπεδο και οτι ήθελε προκύψει.

# Το «διπλό» στο Λεβερκούζεν ανέβασε ηθικό και ψυχολογία στις τάξεις της Λοκομοτίβ Μ. ωστόσο υστερεί σε δυναμική και εμπειρία θα προσέξει τα νώτα της …αήτητη σε 6 αγώνες στην Ρωσία η Ατλέτικο Μ. εχει θέμα απέναντι σε κλειστές άμυνες μετράει μόλις 1 νίκη σε 9 εξόδους.

# Άχαστη σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λίγκ φέτος η «Κυρία» χωρίς δεύτερη σκέψη θέλει την πρωτιά στον όμιλο … πίσω απο την μπάλα η Λεβερκούζεν υπο νορμάλ συνθήκες χάνει με διαφορά τερμάτων.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
01-10-2019

Tottenham – Bayern M.
Lokomotiv M. – Atletico M.
Juventus – Leverkusen

TG 2-3
under 2,5
1

1005.57-100
01-10-2019

Atalanta – Shakhtar
Crvena Zvezda – Olympiacos
Galatasaray – P.S.G

goal / goal
goal / goal
goal / goal

1005.57-100