Έφτιαξε το κλίμα …

Hacker

Πάμε στις επιλογές του Σαββάτου :

Τορίνο – Γιουβέντους με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

# Αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της η Περούτζια μετράει 4 διαδοχικές νίκες ( τερ.8-4 ) κυνηγάει είσοδο στην 4αδα παίζει με την παράδοση υπερ της …καλοδουλεμένο σύνολο η Σπέτσια χάνει 2 σερί εκτός ακολουθεί στον πόντο.

# 2η στον πίνακα η Γρανάδα κινείται σε ρυθμούς ανόδου μετα απο 2 αγωνιστικές χωρίς νίκη στο γήπεδο της αναμένεται να επανέρθει στα γνωστά στάνταρ απόδοσης … κόντρα στην προιστορία η Οβιέδο δύσκολα να απειλήσει σε αυτό το γήπεδο (1-4-13).

# 2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία η Βαγιαδολίδ ( 1 νίκη σε 6 αγώνες ) μας πλήρωσε με το διπλό στο «Ανοέτα» πήρε βαθμολογική ανάσα σήμερα αλλάζουν τα κόζια… η Ατλέτικο Μ. συμπλήρωσε 11 ματς αήτητη σε ολες τις διοργανώσεις δεν κέρδιζει σε 6 εξόδους ηρθε η ωρα να σπάσει το σερί.

# Η ισοπαλία με Παναθηναικό και η ήττα με Ατρόμητο χάλασε την εικόνα του Αρη ωστόσο σήμερα χρειάζεται τρίποντο για ψυχολογικούς λόγους …φύση επιθετικό σύνολο ο Παναιτωλικός μακράν η πιο εύστοχη ομάδα της κατηγορίας (σκοράρει καθε 5,5 τελικές ) δέχεται εύκολα το γκολ.

Άρης – Παναιτωλικός με πριμ 5%* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

# Έφτιαξε το κλίμα στην Χιχόν ( 4 ματς αήτητη ) βρήκε πατήματα στο τερέν θα τρέξει να καλύψει το χαμένο έδαφος … τον τρίτο λόγο στην συνάντηση η Μαγιόρκα εκτός Καναρίων Νήσων εχει θέμα.

# Φορτσάτο αουτσάιντερ η Τορίνο σκοράρει για 6 σερί αγώνες ως γηπεδούχος σίγουρα δεν βρίσκεται τυχαία στην 6η θέση του πίνακα …στο +8 απο τους διώκτες της η Γιουβέντους ουσα αήτητη στο φετινό καμπιονάτο δεν δέχεται γκολ στα 4 τελευταία.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
15-12-2018

Perugia – Spezia
Granada – Oviedo
Gijon – Mallorca

1
1
1

1007.53-100
15-12-2018

Valladolid – Atletico M.
Aris – Panetolikos
Torino – Juventus

2
1
goal / goal

1005.47-100