Έχει πολύ Over το Europa League!

Asian bet

Καλησπέρα σας,

Ημέρα Europa League είναι η σημερινή, με τα παιχνίδια της συγκεκριμένης διοργάνωσης να μας προσφέρουν συνήθως πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Η Κράσνονταρ έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν τόσο στο πρωτάθλημά της όσο και στο Europa League, όπου και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της. Στηρίζεται στις επιθετικές της αρετές, σκοράροντας με μεγάλη ευκολία. Από την άλλη η Σταντάρ στο γήπεδό της αποκτά και αυτή δύναμη, ανοίγοντας το παιχνίδι της και ψάχνοντας το γκολ. Συνεπώς, το Over 2.5 συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες για να μας πληρώσει.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Μίλαν κόντρα στην Μπέτις. Οι Ισπανοί ναι μεν παίζουν κλειστά στους αγώνες τους, ωστόσο, όταν βρουν αδύναμες άμυνες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτό περιμένουμε, να συμβεί απόψε, με την άμυνα των «ροσονέρι» να είναι πολύ κακή τη φετινή σεζόν. Βέβαια, η Μίλαν θα παίξει πάση θυσία για τη νίκη με το κλίμα στην ομάδα να είναι βαρύ, κυρίως, για τον Τζενάρο Γκατούζο. Θα ψάξει το γκολ και πιστεύουμε ότι μπορεί και αυτή να το βρει. Το over 2.5 και εδώ, λοιπόν, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

Κλείνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κόντρα στην Άρσεναλ. Τα «λιοντάρια» στερούνται ποιότητας σε σχέση με την ομάδα τους τα τελευταία χρόνια, όμως, κόντρα σε μία Άρσεναλ που θα αγωνιστεί με αλλαγές έχει την ευκαιρία να ψάξει τη νίκη, κυνηγώντας το γκολ. Οι «κανονιέρηδες» έχουν αποδείξει ότι αντιμετωπίζουν… χαλαρά τους αγώνες τους για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και παίζοντας χωρίς σκοπιμότητες θα βοηθήσουν στο να ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα και στο να σημειωθούν πολλά γκολ στην αναμέτρηση.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
25-10-2018

Standard Liege – Krasnodar
Milan – Betis
Sporting Lisbon – Arsenal

O 2.5
O 2.5
O 2.5

1006.62-100