Αδικείται η Άντερλεχτ…

Dealer

Καλησπέρα φίλοι μου,

Προσφέρει επιλογές το σημερινό πρόγραμμα, στηρίζουμε άλλη μια φορά την έδρα, αδικείται από τις αποδόσεις η Αντερλεχτ, αναταραχή στη Πάφο μετά το -6.

Novibet : 100% διπλα στον παίκτη

Μόλις μία νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες έχει η Κάλιαρι, αήττητη στα πέντε τελευταία εντός με την Έμπολι(3-2-0). Η Έμπολι προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, δεν έχει νίκη εκτός έδρας(0-3-6 με 9-22 τέρματα). Προβλέπουμε ότι θα εκμεταλλευτεί την έδρα της η Κάλιαρι(3-5-1 εντός έδρας), υπάρχει αξία στον άσο όπου τον βρίσκουμε στις δύο μονάδες.

Δεν άξιζε να χάσει η Λεβάντε στο εκτός έδρας ματς με την Ατλέτικο, ήταν ανταγωνιστική, άξιζε το λιγότερο τον βαθμό. Μόλις μία νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές για την Βαγιαδολίδ(1-4-5), βρίσκεται στην 14η θέση στο +3 από τον υποβιβασμό. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Λεβάντε, είναι στο +4 από τις θέσεις παραμονής, είναι ανώτερη μεσοεπιθετικά από την αντίπαλο της, στις μονάδες ο άσος μπαίνει στις επιλογές μας.

Η Πεσκάρα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στα εκτός έδρας ματς(2-4-3) αλλά παρουσιάστηκε πολύ δυνατή στους εντός έδρας αγώνες(7-1-1) και διεκδικεί την άνοδο με αξιώσεις. Η Κρεμονέζε στηριζόταν αποκλειστικά στην έδρα της πριν τη διακοπή, δεν έχει νίκη εκτός έδρας(0-4-4), λογικά δεν θα κινδυνεύσει. Καλή επιλογή ο άσος, η Πεσκάρα έχει μετατρέψει σε “φρούριο” το “Αντριάτικο”.

Η Αλκή παλεύει για την παραμονή, την προηγούμενη αγωνιστικη έχασε με 1-3 εντός έδρας από την ΑΕΛ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 3 αγώνες, θα παραταχθεί πλήρης. Η Πάφος τιμωρήθηκε με -6 για αντικανονική συμμετοχή παίκτη της την πρώτη αγωνιστική, άσκησε έφεση, αν ισχύσει η ποινή θα είναι ουραγός με επτά βαθμούς. Δεν κερδίζει στα έξι τελευταία, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Εξαιρετική παράδοση για την Αλκή δεν έχει χάσει ποτέ από την Πάφο, με 5-2-0! Αξίζει ο άσος κοντά στις τρεις μονάδες.

Δεν είχε διάρκεια η Γάνδη πριν τη διακοπή, έχει χάσει αρκετούς βαθμούς στα εύκολα ματς. Απογοητευτική η σεζόν για την Άντερλεχτ, αποκλείστηκε πρόωρα από το Κύπελλο και την Ευρώπη, μέτριες οι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Άλλαξε προπονητή, έφερε τον έμπειρο Φρεντ Ρούτεν, την αναμένουμε αλλαγμένη προς το καλύτερο. Έχει υπέρ της την παράδοση με 3-7-10 την τελευταία δεκαετία. Κοντά στις τέσσερις μονάδες το διπλό δεν περνά απαρατήρητο.

email > dealer@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
20-01-2019

Cagliari – Empoli
Levante – Real Valladolid
Pescara – Cremonese

1
1
1

1008.00-100
20-01-2019

Alki Oroklinis – Pafos FC
Gent – Anderlecht

1
2

10010.18-100
20-01-2019

Gent – Anderlecht

2 & O 2.5

1004.75-100