Αμιγώς Αγγλία σήμερα …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Αμιγώς Αγγλία οι σημερινές μας προβλέψεις, καθώς στην Σκωτία υπάρχει κύπελλο και δεν διεξάγονται αγώνες πρωταθλήματος.

Η Liverpool υποδέχεται την Crystal Palace και η κόκκινοι θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τίτλο, με ένα ακόμη… show στην έδρα της. Η Crystal Palace δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο και με σύμμαχο το Anfield, θα πετύχει ακόμη μια εύκολη νίκη, η οποία αναμένεται να έρθει με πολλά γκολ διαφορά.

Το ίδιο ισχύει πάνω-κάτω για την ενθουσιώδη ομάδα της Manchester United, η οποία υποδέχεται την Brighton, η οποία είναι μια κλειστή ομάδα γενικά, όμως ο ενθουσιασμός που διακατέχει τους «κόκκινους διάβολους», θα μπορέσουν να «σπάσουν» την άμυνα και να πάρουν μια ευρεία νίκη.

Στο ντέρμπι της Arsenal με την Chelsea, νομίζω θα κυριαρχήσει το γρήγορο ποδόσφαιρο και οι πολλές ευκαιρίες, όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που έληξε και 3-2 υπέρ της Chelsea, αλλά και το περσινό παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο που ήρθε 2-2.

Η πρωτοπόρος Leeds, επανήλθε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις και τώρα αντιμετωπίζει την μέτρια Stoke, η οποία βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην 15η θέση και προέρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Παρ’ όλο που αγωνίζεται εκτός έδρας πιστεύω θα καταφέρει και θα πάρει τη νίκη.

Η Middlesborough βρίσκεται ψηλά στην Πέμπτη θέση με δύο νίκες, ενώ η Millwall βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην 20η θέση και μάλιστα προέρχεται και από ήττα και σε συνδυασμό ότι αγωνίζεται εκτός έδρας, δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ η αποστολή της.

Η Sheffield, βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, αφού προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και μια ισοπαλία, έχει πλησιάσει αρκετά την Leeds στους τέσσερις βαθμούς ενώ η Swansea είναι 13η με 37 βαθμούς και παρ’ όλο που και αυτή βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, πιστεύω θα καταφέρει να πάρει μια ακόμη νίκη, που θα είναι και η Πέμπτη συνεχόμνενη.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
19-01-2019

Liverpool – Cr. Palace
Man. United – Brighton
Arsenal – Chelsea

1 & Over 2.5
1 & Over 2.5
Over 2.5

1005.00-100
19-01-2019

Stoke – Leeds
Middlesborough – Millwall
Swansea – Sheffield United

2
1
2

10011.00-100