Αμφίσκορο στο Αγρίνιο…( TAMEIO – 7,53 )

Master

Καλημέρα. Ας δούμε τις ευκαιρίες από το κυριακάτικο πρόγραμμα:

Vistabet : Ολα παίζονται εδω !

Ο Παναιτωλικός πήρε τα πάνω του μετά από τις δυο σερί νίκες του, αλλά δεν δείχνει να έχει λύσει τα αμυντικά του θέματα. Ο Αστέρας παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και η θέση του τον αδικεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις πρώτες αγωνιστικές. Μιας και ο Παναιτωλικός δέχεται γκολ σε όλα του τα ματς στο Αγρίνιο μέχρι σήμερα, θα ποντάρουμε στο καλοπληρωμένο γκολ/γκολ.

Η Μίλαν είναι πάλι σε φουρτούνα μετά τις δυο ήττες από Ίντερ και Μπέτις στο Σαν Σίρο και θα παλέψει για να βρει την ηρεμία της, με τον Γκατούζο να είναι συνεχώς στα κάρβουνα. Με δεδομένο ότι θα ανοιχτεί για να πάρει κάτι από το ματς αλλά η άμυνά της δέχεται συνέχεια γκολ και η Σαμπντόρια παίζει πολύ καλά στην κόντρα, βλέπω πολύ πιθανό άλλο ένα γκολ/γκολ.

Αν κι ακόμα είναι πολύ νωρίς, η Φροζινόνε φαίνεται ότι δεν έχει τα φόντα να μείνει στη Σέριε Α, παρ’όλα αυτά παίζει ανοικτά στα παιχνίδια της (18 γκολ έχουν μπει στα τελευταία 4 ματς της). Έτσι το σημερινό παιχνίδι στη Φερράρα με την ΣΠΑΛ, που την προηγούμενη χόρεψε την Ρόμα στο Ολύμπικο, αναμένεται να έχει πολλά γκολ, μάλλον σε συνδυασμό με νίκη των γηπεδούχων.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
28-10-2018

SPAL – Frosinone
Milan – Sampdoria
Panetolikos – Asteras

Ο 2.5
G/G
G/G

100 7.53 +653