Ανάμεικτα αυτή τη φορά …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Ανάμεικτα θα πάμε σήμερα Κυριακή, καθώς υπάρχει ένα παιχνίδι της Premier League, αυτό ανάμεσα στην Arsenal και την Southampton.

Κάνε παιχνίδι με προσφορά ημέρας* στη Πρέμιερ Λίγκ ! 

Ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι αυτό της Hamilton με την Rangers. Μεσημεριανό παιχνίδι που όμως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό φυσικά και είναι η Rangers, η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση και αφού βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και είναι φυσικά το φαβορί για τον αγώνα, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι στην δεύτερη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι στην προ τελευταία και συγκεκριμένα πέντε βαθμούς από τον πάτο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Στο επόμενο παιχνίδι πάμε στην Arsenal με την Southampton, όπου οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί, αφού βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 50 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην ζώνη του υποβιβασμού και στην 18η θέση σχεδόν με τους μισούς βαθμούς και συγκεκριμένα με 24. Πιστεύω πως οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν πρόβλημα και θα μπορέσουν να κερδίσουν με μεγάλο σκορ.

Μπορεί η Celtic να έχει αρκετές απουσίες, όμως δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στην Motherwell, η οποία μπορεί να έχει σερί νικών, όμως στην Celtic θα βρει τον… δάσκαλό της, πόσο μάλλον όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
24-02-2019

Hamilton – Rangers
Arsenal – Southampton
Celtic – Motherwell

2
1 & Over 2.5
1 % Over 2.5

1004.50-100