Αξία στο «διπλό» του Ολυμπιακού

Asian bet

Πλούσιο είναι και το σημερινό μας κουπόνι, το οποίο μας δημιουργεί τις φιλοδοξίες ότι μπορούμε να οδηγηθούμε στο ταμείο.

Ατρόμητος   Ολυμπιακός με πριμ 5%* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Αναλυτικά…

Ματς μεγίστης σημασίας και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στο -6 από τον ΠΑΟΚ στο κυνήγι για την κορυφή, την ώρα που ο Ατρόμητος με νίκη θα δείξει ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην δεύτερη θέση και ότι θα διεκδικήσει και εκείνος με αξιώσεις τον τίτλο. Το ματς ίσως έχει αρκετή ισοπαλία, ωστόσο, εμείς θα ρισκάρουμε στα δεξιά… Οι «ερυθρόλευκοι» όπως και να το κάνουμε έχουν πιο ποιοτική ομάδα και μπορούν να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Νίκη του Ολυμπιακού σε τέτοιες τιμές στο πρωτάθλημα σπάνια συναντάμε και έτσι θα πάρουμε το ρίσκο.

Σημάδια ανάκαμψης έδειξε το Αννόβερο πριν από τη διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος, μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Βόλφσμπουργκ. Ωστόσο, αυτή την αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Γκλάντμπαχ, η οποία εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής. Βρίσκεται στην 3η θέση της Μπουντεσλίγκα και δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει μία θέση που θα την οδηγήσει τη νέα σεζόν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο άσος πληρώνει χαμηλά και δικαιολογημένα, ωστόσο, δεν βλέπουμε τον τρόπο που δεν θα επιβεβαιωθεί.

Λάτσιο – Μίλαν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

Τελευταία μας επιλογή για σήμερα από το ιταλικό πρωτάθλημα. Η Λάτσιο θα αντιμετωπίσει την Μίλαν, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς το οποίο πιστεύουμε ότι θα έχει πολλά γκολ. Οι «λατσιάλι» μετρούν 4 over 2.5 στα τελευταία 5 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ και οι «ροσονέρι» έχουν δείξει ότι διαθέτουν δυνατή επίθεση, αλλά και σημαντικές αδυναμίες στα μετόπισθεν.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
25-11-2018

Atromitos – Olympiacos
Gladbach – Hannover
Lazio – Milan

2
1
Ο 2.5

1005.54-100