Αποφασισμένη για το come back …

Hacker

Πάμε στην κίνηση της Κυριακής :

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

# Πιο κοντά στην νίκη ο Παναθηναικός κυνηγάει εισοδο στην πρώτη 4αδα του πίνακα, ενδεικτικά τρέχει αήτητο 7 αγωνιστικών στο ΟΑΚΑ φέτος διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 23 γκολ ενεργητικό … η Ξάνθη παραμένει χωρίς νίκη από αρχές Νοεμβρίου σε ολες τις διοργανώσεις εχει θέματα στο επιθετικό σκέλος.

# Σε τιμές αγοράς ο ασος της Τολούκα εχει λογο και αξία, προέρχεται από διπλό ψυχολογίας εντός έδρας βγάζει χαρακτήρα (2 ήττες σε 22 ματς ) μεσα στο γήπεδο της … κόντρα στην παράδοση και τα προγνωστικά η Πουέμπλα δύσκολα να απειλήσει.

# Σουπερ ο Αστέρας το τελευταίο δίμηνο πριν την διακοπή μετρούσε 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα με συντελεστή τερμάτων 7-1 εχει σύμμαχο την παράδοση … βαρόμετρο η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ αλλάζει ισορροπίες και δεδομένα, βουνό το σημερινό ματς στην Τρίπολη καθορίζει εξελίξεις.

# Δυνατή στην έδρα της η Μπέτις ( 1 ήττα σε 8 αγώνες ) αποδίδει τα μέγιστα στο τερέν κινείται για εξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ  …φαβορί απέναντι σε κάθε αντίπαλο η Ρεάλ Μ. παίζει μεσα εξω για την νίκη, στην προκειμένη θα τρέξει να ρεφάρει τον εντός έδρας διασυρμό από την Σοσιεδάδ.

# Ντεφορμέ η Μαρσέιγ συμπλήρωσε τα 7 ματς χωρίς νίκη ενώ πρόσφατα αποκλείστηκε στο κύπελλο από την ερασιτεχνική Αντρεζιέ ομαδα 4ης κατηγορίας …αποφασισμένη για το come back η Μονακό πήρε ψυχολογία προέρχεται από διαδοχικές προκρίσεις σε κύπελλο Γαλλίας και Λιγκ Καπ.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
13-01-2019

Panathinaikos – Xanthi
Toluca – Puebla
Betis – Real M.

1
1
goal / goal

100 4.34 -100
13-01-2019

Asteras Tri. – PAOK

1

100 3.50 -100
13-01-2019

Marseille – Monaco

2

100 4.50 -100