Απο κεκτημένη ταχύτητα …

Hacker

Πάμε στις βασικές επιλογές του Σαββάτου :

Ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

# Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των ομάδων δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης. Η Βαλένθια διαθέτει την χειρότερη επίθεση στη κατηγορία εχει χάσει έδαφος βαθμολογικά χρειάζεται αμεσα τους βαθμούς …σε τοπ κατάσταση η Σεβίλλη μετράει 1 ήττα στα 10 τελευταία σε ολες τις διοργανώσεις μεσοβδόμαδα εχει ευρωπαικό παιχνίδι. Στενό εκ των πραγμάτων (απο 4/5 under έκαστος) δύσκολα να ξεφύγει στο σκορ.

# Κόντρα στο ρεύμα και τα προγνωστικά η Κάλιαρι άχαστη εντός Σαρδηνίας τρέχει 2-4-0 ( τερ.7-4 ) δεν εχει θέματα παραμονής …η Ρόμα εχει καθαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμιονς Λίγκ κυνηγάει εισοδο στην 4αδα κερδίζει και με διαφορά τερμάτων.

# Έδρα τάιμινγκ και παράδοση δίνουν συγκριτικό προβάδισμα στην Βιγιαρεάλ ( 1 ήττα σε 8 αγώνες σε ολες τις διοργανώσεις ) βρήκε πατήματα θα το πάρει απο κεκτημένη ταχύτητα …κάκιστη εκτός έδρας η Θέλτα χάνει 2 απανωτά βγάζει αδυναμίες ανασταλτικά δύσκολα να απειλήσει.

# Ομάδα περιορισμένης εμβέλειας η Τοντέλα καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία … ενα κλικ επάνω σε ολες τις γραμμές η Μπράγκα ειναι στο -3 απο την κορυφή στα 17 φετινά παιχνίδια εχει ηττηθεί μόλις φορά.

# Φουλ για το εξάποντο η Ρεν ( 2 ήττες σε 9 αγώνες ) προέρχεται απο νίκη ψυχολογίας στην Λυών και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ … τον τρίτο λόγο η Ντιζόν στις 3 τελευταίες συνατήσεις σε αυτό το γήπεδο εχει φάει 8 γκολ.

# 5-0-1 ο φετινός απολογισμός της Εσπανιόλ στο «Κορνεγιά» εχει ενέβει επίπεδο παίζει με αυξημένες πιθανότητες κόντρας … ποιότητα, εμπειρία και παράδοση συγκλίνουν προς την μεριά της Μπαρτσελόνα οργιάζει η τριπλέτα Ντεμπελε – Σουάρεζ – Μέσι.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
08-12-2018

Villarreal – Celta
Tondela – Braga
Rennes – Dijon

1
2
1

100 4.52 -100
08-12-2018

Valencia – Sevilla
Cagliari – Roma
Espanyol – Barcelona

TG 2-3
2
goal / goal

100 5.42 -100