vallencia

Απο ολες τις μπάντες …

Hacker

Πάμε στο βασικό μενού της Κυριακής :

# Φαβορί απο ολες τις μπάντες η Βαλένθια προέρχεται απο νίκη-ψυχολογίας στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι ( 1-0 ) διαθέτει έδρα παράδοση και ταιμινγκ …6 σερί ήττες εκτός η Λεγκανές δύσκολα να σηκώσει ανάστημα στο «Μεστάγια».

# Νεανική ομάδα η Γιουνγκ Μπόις καλείται να σηκώσει το βαρος του πρωταθλητή …σε φουλ τέμπο η Βασιλεία εντος-εκτος συνόρων σκοράρει σαν σε προπόνηση ( τερ.17-2 ) πιο συγκεκριμένα προέρχεται απο 5 σερί νίκες ολες τελειωμένες στο over 2,5 με πιο πρόσφατη την 5αρα κόντρα στην Κράσνονταρ.

# Οριακά στην γραμμή σωτηρίας η Νιούελς εντός εδρας δείχνει ιδιαίτερα δυνατή ( 3 σερί νίκες τερ.8-1 ) συγκριτικά εχει τον πρώτο λογο στην αναμέτρηση …μονο ήττες μακριά απο την βάση της η Αλτοσίβι.

# Σφιχτό σύνολο η Λίντσερ μπήκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ κέρδισε στην πρεμιέρα την Ρόζενμποργκ με 1-0 εχει ψυχολογία …σε ελεύθερη πτώση το «διπλό» της Σάλτσμπουργκ διαθέτει βαθος πάγκου και μεγαλύτερη ποιότητα ενδεχομένως να επαληθευτεί απο ημίχρονο.

# Δίκαιο αουτσάιντερ η Ντεν Χάαγκ αναμφίβολα υστερεί σε ολες τις γραμμές του γηπέδου …ενα κλικ ανώτερη παικτικώς η Άλκμααρ υπο νορμάλ συνθήκες κερδίζει και με διαφορά τερμάτων, εχει την παράδοση με το μερος της.

# Εχει σοβαρό θέμα στο γκολ η Αιντραχτ στο ματς με την Άρσεναλ εκανε 24 τελικές …φρεσκαδούρα η Ντόρτμουντ κάνει πρωταθλητισμό παίζει μεσα εξω για την νίκη, ενω μεσοβδόμαδα «τσίμπησε» λευκή ισοπαλία κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

# Φόρμα, παράδοση και μομέντουμ συγκλίνουν υπερ της Κλάμπ Μπριζ τα ρέστα στο τερέν … δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Λίγκα η Άντερλεχτ γενικώς δεν πείθει αγωνιστικά.

# Σε παρατεταμένη κρίση ο Παναθηναικός εχασε με κατεβασμένα χέρια στο «Βικελίδης» διαθέτει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία …σούπερ η εκκίνηση του Ολυμπιακού φέτος «βγάζει μάτια» ενδεικτικά τρέχει 10 ματς αήτητος σε Ελλάδα και Ευρώπη ( 8-2-0 ) παίζει χωρίς αντίπαλο.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
22-09-2019

Vallencia – Leganes
Newells Old Boys – Aldosivi
LASK – Salzburg

1
1
2

100 4.67 -100
22-09-2019

Eintracht Fr. – Dortmund
Club Brugge – Anderlecht
Panathinaikos-Olympiacos

2
1
2

100 4.20 -100
22-09-2019

Young B. – Basel
Den Haag- Alkmaar

2
2

100 5.50 -100