Απόψε μιλάνε οι έδρες …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

32η στροφή στην Championship της Αγγλίας, η οποία θα χωριστεί σε δύο δόσεις, με αρκετά παιχνίδια, τα οποία έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και τις έδρες, να παίζουν καθοριστικό ρόλο στα ζευγάρια.

To παιχνίδι… ζωντανεύει με πριμ 5%* στην Premier League.

Η Birmingham υποδέχεται την Bolton, σε ένα παιχνίδι που υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Birmingham, καθώς έχει και την έδρα, αλλά και καλύτερη ομάδα, κάτι που αποδεικνύει και η βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφού οι γηπεδούχοι είναι όγδοοι με 46 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκετά χαμηλά στην 23η και προ τελευταία θέση. Επίσης, η Birmingham προ έρχεται και από δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ η Bolton από δύο συνεχόμενες ήττες.

Η Bristol υποδέχεται την QPR στο παιχνίδι των… παρατεταμένων. Η Bristol βρίσκεται σε τέλειο φεγγάρι, αφού έχει πέντε συνεχόμενες νίκες και έχει σκαρφαλώσει ήδη στην ζώνη των play-off και στην έκτη θέση και αντίθετα η QPR βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφού έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και μια ισοπαλία και έχει πέσει στην 15η θέση. Σε συνδυασμό βέβαια πως η Bristol έχει το πλεονέκτημα της έδρας είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Η Hull υποδέχεται την Rotherham και αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες για τα play-off θα πρέπει να πάρει το παιχνίδι και να παραμείνει κοντά στην έκτη θέση. Προ έρχεται από ήττα από την Derby και με την βοήθεια του κόσμου της θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αντίθετα η Rotherham έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
13-02-2019

Birmingham – Bolton
Bristol City – QPR
Hull – Rotherham

1
1
1

100 4.90 -100