στοιχημα με συνδρομη

Βρήκε ρυθμό η Newcastle …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Οι ομάδες της Premier League και της Premiership, έχουν βρει ρυθμό τις τελευταίες αγωνιστικές, και υπάρχει άλλη μία από αυτή αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις ομάδες να θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα για μια καλή θέση.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Η Manchester City υποδέχεται την Bournemouth και υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλο σερί νικών και μάλιστα με μεγάλα σκορ τα περισσότερα, ενώ οι φιλοξενούμενοι, έχουν πέσει τον τελευταίο καιρό και έχουν τρεις ήττες στην σειρά και έτσι έχουν υποχωρήσει στην βαθμολογία. Γι’ αυτό προβλέπεται ένα παιχνίδι μονόλογος και με την Manchester City να κερδίζει εύκολα και με μεγάλο σκορ.

Η Newcastle υποδέχεται την West Ham σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν να σώσουν την κατηγορία και να μην υποβιβαστούν, παρ’ όλα αυτά η Newcastle έχει το πλεονέκτημα της έδρας και πάρα απ’ αυτό, έχει και τρεις συνεχόμενες νίκες, κάτι που δείχνει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αντίθετα, η West Ham που για άλλη μία φορά είναι… γλυκανάλατη αγωνιστικά δε νομίζω πως θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αφού έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Η Manchester United επέστρεψε και πάλι στις προβληματικές εμφανίσεις και μετά την ισοπαλία με την Crystal Palace εντός έδρας ήρθε και η πολύ δύσκολη νίκη με την Young Boys εντός έδρας με γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης. Έτσι με αυτά τα δεδομένα, αλλά και με το γεγονός πως η Southampton θέλει πάρα πολύ να πάρει αποτέλεσμα, καθώς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, πιστεύω πως δεν θα μπουν πολλά γκολ στο παιχνίδι.

Κλειστό παιχνίδι αναμένεται το Kilmarnock-Hibbernian, καθώς και οι δύο ομάδες είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, με την Kilmarnock βέβαια να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά και παίζει και στην έδρα της, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν περίπου 1.5 γκολ ανά παιχνίδι, πιστεύω πως δεν θα ξεφύγει το σκορ και θα μείνει σε χαμηλά επιπέδα.

Παρόμοιο παιχνίδι και το Livingston-Motherwell, μόνο που αυτή την φορά και οι δύο ομάδες είναι χαμηλά στην βαθμολογία και δύσκολα θα ανοιχτούν, για να πετύχουν το γκολ και πιο πολύ θα καλύψουν τα νότα τους, ώστε να μην δεχτούν. Έτσι και εδώ το πιθανότερο είναι να μην δούμε μεγάλο σκορ και να παραμένει χαμηλά… αν μπει γκολ δηλαδή.

Στο παιχνίδι της St. Mirren με την Hamilton και οι δύο “καίγονται” για τη νίκη, αλλά σε τέτοια παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία και η φόρμα των δύο ομάδων. Αυτό σημαίνει πως η St. Mirren έχει μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς πέρα από την έδρα προέρχεται και από νίκη και μία ισοπαλία, ενώ η Hamilton από δύο ήττες.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
01-12-2018

Manchester C. – Bournemouth
Newcastle – West Ham
Southampton – Manchester U.

1 & Over 3.5
1
Under 3.5

100 5.38 -100
01-12-2018

Kilmarnock – Hibbernian
Livingston – Motherwell
St. Mirren – Hamilton

Under 2.5
Under 2.5
1

100 5.52 -100