Βρίσκει ρυθμό η Μπέτις… (ΤΑΜΕΙΟ- 5.26)

Asian bet

Δυνατά ταμεία στη χθεσινή μας στήλη και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο για νέα κέρδη.

Καλημέρα σας,

Δυνατά ταμεία στη χθεσινή μας στήλη και συνεχίζουμε σήμερα, Κυριακή (30/09) με τον ίδιο τρόπο για νέα κέρδη.

Μεγάλη νίκη σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπέτις, η οποία επικράτησε με 1-0  εκτός έδρας της Χιρόνα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δείχνει ότι ανεβάζει ρυθμούς, βρήκε το γκολ, το οποίο της έλειψε από τα προηγούμενα ματς της και σίγουρα κόντρα στην μέτρια Λεγκανές έχει σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Συνεχίζουμε με το ιταλικό πρωτάθλημα. Η Μίλαν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τη φετινή σεζόν, ενώ αντίθετα η Σασσουόλο εντυπωσιάζει. Οι «ροσονέρι» δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη αμυντικά και πιστεύουμε ότι πολύ δύσκολα δεν θα παραβιαστεί η εστία τους στο συγκεκριμένο ματς. Πάντως, το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο έχει ποιότητα ακόμη και χωρίς τον Ιγκουαΐν στην επίθεση και έτσι θεωρούμε ότι το Over 2.5 έχει πολύ καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Το χειρότερο της ξεκίνημα μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιεί η Φενέρμπαχτσε, μετρώντας 3 σερί ήττες. Στην έδρα της Ρίζεσπορ έχει την ευκαιρία να αντιδράσει, ωστόσο, δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Αντίθετα, το Over 2.5 πιστεύουμε ότι θα βγει, με τις δύο ομάδες να δέχονται και να σκοράρουν με μεγάλη ευκολία γκολ τη φετινή σεζόν.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
01-10-2018

Real Betis-Leganes
Sassouolo-Milan
Rizespor-Fenerbahce

1
Ο 2.5
Ο 2.5

100 5.26 +426