Για το χάλκινο μετάλιο …

Hacker

Μικρός τελικός Παγκοσμίου κυπέλλου … ο πρώτος είναι τα πάντα ο δεύτερος τίποτα.

Sportingbet: Τώρα το παιχνίδι… αποκτά άλλο επίπεδο!

# Παρωδία το ματς στον όμιλο Βέλγιο – Αγγλία κανείς δεν ήθελε να κερδίσει έληξε τελικά 1-0 …το σημερινό ματς εχει κίνητρο την 3η θέση και το χάλκινο μετάλιο ωστόσο το ενδεχόμενο αλλαγών και απο τις δυο πλευρές θολώνει εξαιρετικά την κατάσταση. Συγκριτικά ενα κλικ επάνω σε ποιότητα το Βέλγιο βγάζει περισσότερες τελικές σκοράρει πιο συχνά … προβλέψιμη ομάδα η Αγγλία ποντάρει στις στημένες φάσεις ψάχνει την κλασική σεντρα μεσα στην περιοχή να τρυπήσει. σε καθε περίπτωση παμε για ενα ανοικτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα.

Τακτικά στην βασικές επιλογές του Σαββάτου :

# Ευάλωτη αμυντικά η Φορταλέζα ειναι στο -2 απο την κορυφή δέχεται σχετικά εύκολα το γκολ …αήττητη στα τελευταία 4 εκτός η Ατλέτικο Γκοιανένσε μετράει 3 σερί νίκες σκοράρει στα 8/9 τελευταία ματς.

# Με καλές επιδόσεις στην έδρα της η Νεα Υόρκη ( 9-1-0 τερ.25-4 ) διαγράφει πορεία ανόδου εξακολουθεί να σκοράρει σε ικανοποιητικό τέμπο … 3η ήττα για το Κολόμπους σε διάστημα τεσσάρων αγωνιστικών ειναι εκτός φόρμας με μηδέν ενεγητικό.

# Η πρόσφατη ήττα απο την Νεα Υόρκη έβαλε στοπ στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών για το Μόντρεαλ κινείται οριακά στις θέσεις των πλει οφ θέλει το τρίποντο για ευνόητους λόγους …χωρίς νίκη στα 9 τελευταία το Σαν Χοσέ δεν έχει την ποιότητα να κρατήσει ανέπαφη την εστία του

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
14-07-2018

Belgium – England

goal / goal

100 1.60 -100
14-07-2018

Fortaleza – Atletico GO
New York City – Columbus
Montreal – San Jose

goal / goal
1
1

100 6.49 -100