Για χαμηλά πονταρίσματα…

Dealer

Καλησπέρα φίλοι μου,

Για χαμηλά πονταρίσματα η σημερινή μέρα, από αύριο έχει το ζουμί. Για σήμερα περιμένουμε επιτέλους δεύτερη σερί νίκη για την Φενερμπαχτσέ όπου κινδυνεύει άμεσα.

Από σημαντική νίκη προέρχεται η Φενερμπαχτσέ, νίκησε 3-2 εντός έδρας την Μαλάτιασπορ και πήρε σημαντική βαθμολογική “ανάσα”. Δύο σερί ήττες μέσα στο 2019 έχει Γκέζτεπε, πλέον κοιτάζει προς τα κάτω αφού βρίσκεται μόλις στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν έχει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα φέτος η Φενερμπαχτσέ, πιστεύουμε θα τα καταφέρει κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Γκέζτεπε(2-0-8).

Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας η Παρί, είναι συμπαγής στην άμυνα, διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο αν και διαθέτει χαμηλό μπάτζετ, βρίσκεται σταθερά στις θέσεις των πλέι οφ. Είναι δυνατή εντός έδρας με 6-3-1. Η Ορλεάν ξεκίνησε “μουδιασμένα” τη σεζόν, ωστόσο έκανε 6 σερί νίκες μεταξύ έβδομης και δωδέκατης αγωνιστικής και νιώθει άνετα όσων αφορά την παραμονή. Ανώτερη η Πάρι στο γήπεδο της, μπορεί να πάρει τη νίκη.

Η Ρόντα έχει μπει εντυπωσιακά στο 2019, σκοράρει κατά βούληση, έχει 2-1-0 στα τρία ματς μέσα στον χρόνο έχοντας 11-5 γκολ! Συνεχίζει τα αρνητικά αποτελέσματα η Αλμίρε, έχει 6 σερί ήττες, σε αυτό το διάστημα δέχεται πάντα 2+ τέρματα και συνολικά έχει παραβιαστεί 21 φορές συνολικά η εστία της σε αυτό το σερί. Πολύ πιθανός ο άσος, νοστιμίζει η απόδοση αν συνδυαστεί με το over 2.5.

Αισθητά βελτιωμένη με την επανέναρξη είναι η Ντε Γκράαφσαπ, διέλυσε με 5-1 την Φορτούνα Σίταρντ εντός έδρας και έχασε αδίκως με 0-2 από την Εξέλσιορ εκτός. Ανύπαρκτη είναι εκτός έδρας η Μπρέντα εκτός έδρας, έχει να κερδίσει μακριά από το γήπεδο της από τον περασμένο Μάρτιο. Παίζουν οι δύο χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, είναι κρισιμότατο ματς για την παραμονή, με βάση της εκτός έδρας επιδόσεις της Μπρέντα και την βελτίωση της Ντε Γκράαφσαπ γέρνω προς το άσο.

email > dealer@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
01-02-2019

Fenerbahce – Goztepe
Roda JC Kerkrade – Almere City FC
Paris FC – Orleans

1
1
1

100 6.79 -100
02-02-2019

De Graafschap – NAC Breda
Roda JC Kerkrade – Almere City FC

1
1 & O 2.5

100 6.00 -100