Γκολ και οι δυο στη Μόσχα

Master

Η Ισπανία φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους 8 λόγω ποιότητας ρόστερ και εμπειρίας, αλλά δείχνει να είναι ευάλωτη στην άμυνα. Η γηπεδούχος Ρωσία από την άλλη, σίγουρα υστερεί σε ποιότητα αλλά είναι συμπαγής και με καλή φυσική κατάσταση. Δεν δίνω μεγάλες πιθανότητες στους Ρώσους να περάσουν, αλλά θεωρώ ότι θα βρουν ένα γκολ απέναντι στην ασταθή ισπανική άμυνα και τον ιδιαίτερα ντεφορμέ Ντε Χέα.

Στη Νορβηγία η Μπραν κάνει κούρσα πρωταθλητισμού και είναι αήττητη σε 14 παιχνίδια. Στο Μπέργκεν έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ ενώ η φιλοξενούμενη Μόλντε έχει μία νίκη σε 6 ταξίδια και σοβαρά προβλήματα κάτω από τα δοκάρια με τους τρεις γκολκήπερ να είναι τραυματίες. Η νίκη της πρωτοπόρου είναι σε πολύ καλή απόδοση.

Η Ρανχάιμ είναι κοντά στην κορυφή και τις θέσεις της Ευρώπης ενώ η σημερινή αντίπαλός της, Σταρτ, που είναι προτελευταία, πρόσφατα άλλαξε προπονητή και άρχισε να ανακάμπτει. Η Ρανχάιμ έχει μ.ο. 4 γκολ/αγώνα στην έδρα της και η Σταρτ άρχισε να δείχνει σημεία ζωής, οπότε βλέπω το όβερ να επαληθεύεται εύκολα.

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
01-07-2018

Spain – Russia
Brann – Molde
Ranheim – Start

G/G
1
O2,5

1006.15-100