Γκολ στο Βόλφσμπουργκ…( 2 ΤΑΜΕΙΑ – 6,04 & 4,94 )

Dealer

Καλησπέρα φίλοι μου,

Αρκετές επιλογές προσφέρει το σημερινό πρόγραμμα, οι έδρες έχουν τον πρώτο λόγο, φαβορί σε αξιοπρεπή απόδοση η Τβέντε.

Ηττημένη αποχώρησε από το Γκέλζενκιρχεν η Βόλφσμπουργκ, ήταν η πρώτη ήττα μετά από έξι παιχνίδια χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται σημαντικά το κλίμα της ομάδας. Εξωπραγματική η εντός έδρα ήττα για την Λεβερκούζεν από την Γκλάντμπαχ με 0-1 στο ντεμπούτο του Πέτερ Μπος, ήταν στην επίθεση σε όλο το παιχνίδι, έδωσε άπλετα χώρους στην αντίπαλο χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτεί. Εντυπωσιακή είναι η παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια καθώς τα 11 τελευταία ματς έληξαν over 2.5, ενώ τα 15 τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο της Βόλφσμπουργκ, έληξαν over 2.5 και g/g.

Από εκτός έδρας ισοπαλία με 3-3 προέρχεται η Σαμπντόρια στην έδρα της Φιορεντίνα. Προσφέρει θέαμα η ομάδα του Μάρκο Τζιαμπάολο, βρίσκεται οριακά εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, είναι δυνατή εντός έδρας με 5-2-2. Από εντός έδρα ήττα με 1-2 από την Πάρμα έρχεται η Ουντινέζε, δεν νιώθει άνετα όσων αφορά την παραμονή, βρίσκεται στο +4 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Σε καλή απόδοση βρίσκεται ο άσος, δεν πείθει η Ουντινέζε που έχει μόνο εκλάψεις στην απόδοση της.

Σε πτωτική πορεία βρίσκεται η Αλμίρε, προέρχεται πέντε σερί ήττες και έχει χάσει την επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ. Από πέντε σερί νίκες προέρχεται η Τβέντε, είναι από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, σε περίπτωση νίκης πιάνει κορυφή που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Στις δύο μονάδες βρίσκεται το διπλό, μπαίνει στις επιλογές μας.

Νίκη με τεράστια δόση τύχης πήρε η Γκλάντμπαχ στην έδρα της Λεβερκούζεν με 1-0. Δεν εμφανίστηκε σε όλο το παιχνίδι, της δόθηκαν χώροι τους οποίους δεν εκμεταλλεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Εντός έδρας ήττα με 1-2 γνώρισε η Αουγκσμπουργκ από την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Έχει μπλέξει όσον την παραμονή, βρίσκεται στο +1 από τα μπαράζ και στο +4 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Σε οριακά ανεκτή απόδοση ο άσος, ο βασικός λόγος που μπαίνει στις επιλογές είναι ο εκπληκτικός εντός έδρας απολογισμός της Γκλάντμπαχ(8-0-0 με 23-3 γκολ).

“Χρύση” νίκη πέτυχε η Μάιντζ στην έδρα της Στουτγάρδης με 3-2 και ξέφυγε στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Ουραγός της βαθμολογίας είναι η Νυρεμβέργη, έχασε με 1-3 εντός έδρας από την Χέρτα, δεν έπαιξε άσχημα, άξιζε την ισοπαλία. Είναι η χειρότερη ομάδα στα εκτός έδρας ματς με 0-2-6 και 5-27 γκολ. Οριακά παίζεται ο άσος, χωρίς ωστόσο να αποτελεί καμία ευκαιρία.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Πανιώνιος καθώς νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα μεσοβδόμαδα. Δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία(0-2-3), λογικά δεν θα κινδυνεύσει. “Πετάει” μετά την αλλαγή συστήματος η ΑΕΚ, προέρχεται από τρεις σερί νίκες(δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο), σκόραρε συνολικά 12 γκολ σε αυτό το διάστημα χωρίς μάλιστα να δεχτεί τέρμα. Λίγο πάνω από το 1.70 βρίσκεται το διπλό, είναι από τις βασικές επιλογές για σήμερα.

email > dealer@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
27-01-2019

Wolfsburg – Bayer Leverkusen
Sampdoria – Udinese
Almere City FC – FC Twente

O 2.5
1
2

100 6.04 +504
27-01-2019

Mainz 05 – Nuernberg
Borussia Moenchengladbach – Augsburg
Panionios – AEK Athens

1
1
2

100 4.94 +394