Δαγκώνουν τα λιοντάρια …

Master

Δυνατή ομάδα φαίνεται το Μαρόκο που δεν έχει κάνει ήττα εδώ και ένα χρόνο και βασίζεται στον Μπενατία για την άμυνα και τον Ελ Κααμπί για το σκοράρισμα. Εάν θέλει να κλέψει μια από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου από τους Ίβηρες, πρέπει να νικήσει σήμερα το Ιράν. Οι Ιρανοί δεν έχουν ουτε το ταλέντο ούτε την φόρμα των Μαροκινών και αντιμετώπισαν αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα στην προετοιμασία που σίγουρα έχουν επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές.

Η Ουρουγουάη κατεβαίνει πλήρης και με μεγάλη αισιοδοξία για μια καλή πορεία σε αυτό το Μουντιάλ και σίγουρα είναι καλύτερη από την Αίγυπτο που ακόμα και εάν ξεκινήσει με το μεγάλο αστέρι της, Σαλάχ, πιθανότατα θα περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Οι νοτιοαμερικάνοι θέλουν να ξεκινήσουν στον όμιλο με εμφατική εμφάνιση, αντίστοιχη της Ρωσίας στην πρεμιέρα, και περιμένω ότι θα νικήσουν.

Στην Ιρλανδία η Ντάνταλκ κυνηγά με αξιώσεις τον τίτλο, έχει 7 συνεχόμενες νίκες με γκολ 24-4 και δεν περιμένω να βρει μεγάλη αντίσταση από την Ντέρι. Άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν έχει νικήσει πολλές φορές στο Λοντοντέρι και μάλιστα με μεγάλα σκορ.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
15-06-2018

Morocco – Iran
Egypt – Uruguay
Derry City – Dundalk

1
2
2

100 5.30 -100