Δεν σταματάει η Dundalk …

Ballander

24η αγωνιστική στο Ιρλανδικό πρωτάθλημα και η Dundalk συνεχίζει απτόητη για το πρωτάθλημα, αφού έχει πάρει προβάδισμα οκτώ πόντων από την Shamrock Rovers.

Στο πρώτο μας παιχνίδι η Waterford με την St. Patrick’s θα δώσουν μια δυνατή μάχη. Και οι δύο ομάδες φαίνεται πως για την ώρα δεν κυνηγάνε κάτι αφού η Waterford έχει διαφορά εννιά πόντων με τέσσερα παιχνίδια λιγότερα από την Harps και η St. Patrick’s είναι επτά πόντους μακριά από την Ευρώπη και με παιχνίδι παραπάνω μάλιστα από την Bohemians. Παρ’ όλα αυτά βλέπω ένα παιχνίδι κλειστό, χωρίς οι δύο ομάδες να ρισκάρουν και να μπαίνουν ελάχιστα τέρματα.

Στο ντέρμπι των ουραγών UCD-Harps αντίθετα, βλέπω να σκοράρουν οι δύο ομάδες, διότι η UCD θα παίξει ανοικτά για να σκοράρει, για να μειώσει την διαφορά και η Harps που έχει ανέβει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό να κυνηγάει το γκολ στην κόντρα-επίθεση.

Ασταμάτητη μοιάζει η Dundalk, αφού έχει πάρει διαφορά οκτώ πόντων από την δεύτερη Shamrock Rovers και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα, θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στην φιλότιμη Derry City.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
05-07-2019

Waterford – St. Patrick’s
UCD – Harps
Derry City – Dundalk

Under 2.5
Over 2.5
2

100 5.42 -100