Διπλό για τους Βιόλα…

Master

Καλημέρα, φίλοι μου. Μας εξέπληξε ευχάριστα χθες ο Ολυμπιακός με την αποτελεσματικότητά του και χάσαμε το στοίχημα. Δεν πειράζει όμως, η χώρα έχει ανάγκη από τέτοιες νίκες. Για να δούμε λίγο το σημερινό πρόγραμμα :

Η Φροζινόνε δεν φαίνεται να έχει τα φόντα να μείνει στα σαλόνια της Σέριε Α καθώς την Κυριακή στην Πάρμα έκανε μια ακόμη απογοητευτική εμφάνιση κι ας μην έχασε. Σήμερα φιλοξενεί την Φιορεντίνα αλλά θα έχει απουσίες μεταξύ των οποίων τον καλύτερο επιθετικό της και πρώτο σκόρερ. Οι βιόλα δεν έχουν νίκη σε 5 ματς εκτός έδρας αλλά τα 4 ήταν με ομάδες ψηλότερα από αυτούς στην βαθμολογία και σήμερα νομίζω ήρθε η ώρα για το πρώτο τους διπλό.

Στο παραδοσιακό ντέρμπι του Σέφιλντ, η Γιουνάιτεντ δείχνει να διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος με μία μόνο νίκη σε 4 ματς κι έχει πέσει από την πρώτη θέση της Τσάμπιονσιπ. Παρόλα αυτά η Γουένζντεϊ τα πάει ακόμα χειρότερα, καθώς έχει 4 σερί ήττες, την χειρότερη άμυνα της λίγκας και προέρχεται από 12 όβερ στα τελευταία 13 ματς. Οι κόκκινοι είναι καλύτερη ομάδα από τους μπλε, αλλά σε αυτά τα ντέρμπι δεν χωράνε προγνωστικά. Θα προτιμήσουμε το γκολ και από τις δυο πλευρές και όχι το όβερ 2,5 γκολ γιατί στην περίπτωση που το ματς φτάσει στο 1-1, πιθανόν οι δυο ομάδες να ικανοποιηθούν και να μην ρισκάρουν περισσότερο.

Σε φουλ φόρμα είναι η Λιλ που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, έχει 6/6 νίκες στην έδρα της και είναι δεύτερη στην βαθμολογία μαζί με την Μονπελιέ. Η Στρασμπούρ είναι επίσης από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος αλλά εκτός έδρας έχει μια νίκη σε 6 παιχνίδια, κι αυτή τον Αύγουστο στο Μπορντό. Εύκολα ή δύσκολα περιμένω οι γηπεδούχοι να επικρατήσουν.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
09-11-2018

Frosinone – Fiorentina
Sheffield Utd – Sheffield Wed
Lille – Strasbourg

2
G/G
1

100 5.26 -100