Δύο συν ένα …( TAMEIO – 4,68 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Λίγα παιχνίδια απόψε σε Αγγλία και Σκωτία, όμως υπάρχουν παιχνίδια που μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, με δύο παιχνίδια από την Premier League και ένα από την Championsip.

Επικίνδυνη έξοδος για την Leeds απέναντι στην Wigan όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα να καταφέρουν να πάρουν μία σημαντική νίκη, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν εφτά βαθμοί και έντεκα θέσεις, με την Leeds να είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα, από τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι της Manchester City με την Southampton δεν χωράει και ιδιαίτερης κριτικής, καθώς οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα είναι άλλη κλάση. Η λογική λέει πως η City θα κερδίσει και μάλλον από το πρώτο ημίχρονο.

Η Chelsea υποδέχεται την Crystal Palace. Οι “μπλε” είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, καθώς είναι πολύ ποιοτικότερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους, όμως θα ποντάρω στα πολλά γκολ, καθώς η Chelsea αμυντικά δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα που μπορείς να εμπιστευτείς.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
04-11-2018

Wigan – Leeds
Man. City – Southampton
Chelsea – Cr. Palace

2
1/1
Over 2.5

1004.68+368