«ελέω Εμιλιάνο Σάλα»

Hacker

Ρώσικη ρουλέτα το ματς στην Τούμπα μπορεί να «κάτσει» οπουδήποτε … πλεονέκτημα το +6 για τον ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 37 γκολ ενεργητικό παίζει για δυο αποτελέσματα και αυτό μπορεί να του στοιχήσει. Σε απόλυτη φόρμα ο Ολυμπιακός ( 9 /10 νίκες ) σκοράρει για πλάκα παίζει με την παράδοση υπερ του καθώς την τελευταία 20ετία εχει ηττηθεί μόλις 4 φορές. Λεπτές ισορροπίες εχει σασπένς το έργο.

Super Derby προσφορά* για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Πάμε στην κίνηση της Κυριακής :

# Βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια της Νάντ ( 4 ματς χωρίς νίκη ) «ελέω Εμιλιάνο Σάλα» το γήπεδο αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο, βαση πρόσφατης εικόνας το ματς θα κινηθεί ανάμεσα στον ασο και το over … σε ρόλο συμπαράστασης η Νίμ απλά συμπληρώνει το καρέ.

# Αρνητικό το ξεκίνημα της Ουτρέχτης στον 2ο γύρο μετράει 3 σερί ήττες με 7 γκολ παθητικό …φόρμα, παράδοση και κίνητρο συγκλίνουν στο διπλό της Άιντχόφεν, ειναι στο +5 τρέχει 8 ματς αήτητη ( 6 νίκες 2 ισοπαλίες ) δεν χάνει το πρωτάθλημα.

# Χωρίς περιθώρια γκέλας η Άντερλεχτ εχει μείνει πίσω βαθμολογικά κυνηγάει 2η θέση στον πίνακα … ανοικτή στα μετόπισθεν η Ζούλτε «κλείδωσε» την παραμονή της στην κατηγορία δεν μπορεί να σηκώσει ανάστημα.

# Σε απόσταση ασφαλείας απο την ζώνη του υποβιβασμού η Σασσουόλο παίζει χωρίς άγνοια κινδύνου εχει έξτρα κίνητρο … απόλυτο φαβορί για τον τίτλο η Γιουβέντους ( +9 ) ωστόσο η έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά απο την δική της απόδοση.

# Ενα κλικ επάνω σε ποιότητα και εμπειρία η Σεβίλλη με παράλληλες υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λίγκ κυνηγάει την 4η θέση ειναι υποχρεωμένη να κερδίσει … ομάδα έδρας η Έιμπαρ εχει πιάσει τον στόχο της παραμονής δεν ειναι σε θέση να απειλήσει.

# Αισθητά βελτιωμένη η Μπιλμπάο ( 1 ήττα σε 8 ματς ) δύσκολο «πέρασμα» το Σαν Μαμές … σε περίπτωση που κάνει 2η απανωτή γκέλα η Μπαρτσελόνα βαζει στο κόλπο του τίτλου την Ρεάλ Μ. με οτι αυτό συνεπάγεται.

# Τους 34β. πάτησε η Νις παίζει κακό ποδόσφαιρο δύσκολα να βγει ευρώπη … κουφέτο η Λυών πέτυχε νίκη-ψυχολογίας απέναντι στην Παρί τρέχει 5 νίκες σε ολες τις διοργανώσεις δεν χάνει σε 7 εξόδους.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
10-02-2019

Nantes – Nimes
Utrecht – Eindhoven
Sevilla – Eibar

1
2
1

100 5.35 -100
10-02-2019

Anderlecht – Zulte-Waregem
Sassuolo – Juventus
Nice – Lyon

1
2
2

100 4.20 -100