Ενδιαφέρον στα φιλικά…

Asian bet

Kαλησπέρα σας,

Σε κάποιες φιλικές αναμετρήσεις έχουμε επικεντρωθεί στις σημερινές μας επιλογές για να οδηγηθούμε στο ταμείο.

Αναλυτικά

Η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη, με τους «τρικολόρ» να ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα τους με 2-0 από την Ολλανδία. Μπορεί, λοιπόν, το ματς να είναι φιλικό όμως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες. Βέβαια, η Ουρουγουάη διαθέτει πολύ καλή ομάδα και θα κάνει δύσκολο το έργο της Γαλλίας. Για μεγαλύτερη σιγουριά θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ, περιμένοντας ένα ανοικτό ματς, χωρίς σκοπιμότητες.

Περνάμε στην αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μεξικό, σε έναν αγώνα όπου αναμένουμε επίσης να έχει πολλά τέρματα. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν δείξει την ποιότητα τους από τη μέση και μπροστά και έχουν την ευκαιρία σε ένα φιλικό ματς, να παίξουν επιθετικά με στόχο να σημειώσουν γκολ και να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους τους.

Τελευταία μας επιλογή για σήμερα από τον φιλικό αγώνα του Περού κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη τον έχουν οι ποιοτικότεροι γηπεδούχοι, όμως, ο άσος προσφέρεται πολύ χαμηλά από τις στοιχηματικές εταιρείες. Επομένως, θα πάμε και εδώ στα πολλά γκολ, τα οποία έχουν πολύ καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν και να μας στείλουν στο ταμείο.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
20-11-2018

France – Uruguay
Argentina – Mexico
Peru – Costa Rica

O 2.5
O 2.5
O 2.5

1008.04-100