Εξάποντο η Χιχόν …

Hacker

Καλό μήνα υγεία πανω απο ολα !

Πάμε στις βασικές επιλογές του Σαββάτου :

Φιορεντίνα – Γιουβέντους με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

# Εν μέσω βαθμολογικού πίνακα η Φιορεντίνα οντας αήτητη εντός έδρας μετράει 5 ισοπαλίες στην σειρά ( 7 σερί under ) με οτι αυτό συνεπάγεται … μακράν η καλύτερη ομάδα στο καμμπιονάτο Γιουβέντους παίζει χωρίς αντίπαλο εχει φύγει 8β. θα το καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες.

# Το προβάδισμα στην Μάλαγα λόγω έδρας και παράδοσης διατηρεί το απόλυτο εντός ( 7-0-0 τερ.7-1 ) διαθέτει άμυνα γρανίτη …εξίσου ανταγωνιστικό σύνολο η Γρανάδα θα το χτυπήσει τα ισια και παλικαρίσια. Κάλυψη στα 2-3 γκολ.

# Δευτεράντζα ο Απόλλων Σ. σε 11 αγώνες εχει αποσπάσει μόλις 1β. απλά συμπληρώνει το καρε …2ος στην κατάταξη ο Ατρόμητος απέχει 5β. απο την κορυφή κάνει πρωταθλητισμό παίζει μεσα εξω για την νίκη.

# Εντελώς αμφίρροπο το ζεύγος Αντβέρπ – Σιντ Τρούιντεν βαση εικόνας θα εχει γκολ εκετέρωθεν …αμφότερες κινούνται μεσα στην πρώτη 5αδα του πίνακα εχουν κενά στα μετόπισθεν σκοράρουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

# Δυνατή στο γήπεδο της η Χιχόν προέρχεται απο νίκη ψυχολογίας κόντρα στην Γρανάδα παει για το εξάποντο, ενδεικτικά στα 19 τελευταία εχει χάσει μόλις 1 φορά …δυσκίνητη μακριά απο τα Κανάρια η Τενερίφη κάνει τουρισμό δεν σκοράρει ουτε με αυτογκόλ.

# Μπετόν η παράδοση υπερ της Ανζέ στα 19 τελευταία εχει χάσει μόλις 1 φορά, ειναι καλύτερη ομάδα μένει να το αποδείξει και στην πράξη …οριακά στην ζώνη η Καέν σε σύνολο 6 αγώνιστικών εχει καταφέρει το γκολ της τιμής.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
01-12-2018

Apollon S. – Atromitos
Angers – Caen
Gijon – Tenerife

2
1
1

1006.13-100
01-12-2018

Fiorentina – Juventus
Malaga – Granada
Antwerp – St.Truiden

2
TG 2-3
goal / goal

1007.79-100