Επιλέγουμε ομάδες με ρυθμό…

Dealer

Καλησπέρα φίλοι μου,

Δεν προσφέρει πολλές επιλογές το σημερινό πρόγραμμα, κινούμαστε στο χαλαρό, αρκετές ομάδες έχουν έλλειψη ρυθμού.

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την διάκριση στην Ευρώπη μετά τη διαφαινόμενη αποτυχία κατάκτησης του πρωταθλήματος. Είναι αήττητος στα 9 τελευταία εντός έδρας ματς στο Γιουρόπα Λιγκ(5-4-0), φέτος μετράει 4/5 νίκες, σκόραρε τουλάχιστον 3 γκολ σε όλες. Από μεγάλη αγωνιστική απραξία έρχεται η Ντιναμό Κιέβου, τελευταίο επίσημο ματς στις 13 Δεκεμβρίου. Έκανε μίνι προετοιμασία στην Ισπανία έχοντας απολογισμό στα φιλικά 2-2-1. Sold out θα είναι το παιχνίδι, έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια.

Έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, είναι στο -8 από την 2η θέση. Θα κυνηγήσει την διάκριση στην Ευρώπη, έχει μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στο -4 από την σωτηρία στο πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο βάρος θα ρίξει στην Ευρώπη καθώς προέχει η παραμονή. Μετράει μόλις 1 ήττα στα 11 τελευταία εκτός έδρας ματς στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μπάτε Μπορίσοφ έχει να δώσει επίσημο ματς από τον Δεκέμβριο όταν και κέρδισε με 1-3 τον ΠΑΟΚ, ματς που της έδωσε και την πρόκριση. Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς βρίσκεται η Αρσεναλ, είναι στο -1 από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου, φυσικά μπορεί να γίνει και μέσω του Γιουρόπα Λιγκ ειδικά όταν έχει στον πάγκο τον Ουνάι Εμερι όπου έχει κατακτήσει 3 φορές το συγκεκριμένο τρόπαιο με την Σεβίλλη.

Μετά από δύο μήνες απραξίας η Μάλμε επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς υποδεχόμενη την Τσελσι όπου είναι ανώτερη σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται στο -1 από την 4η θέση, είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Καζάνι που ‘βράζει” θα είναι το γήπεδο, θεωρούμε πως δεν θα επηρεαστούν οι φιλοξενούμενοι.

 

email > dealer@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
14-02-2019

Olympiacos – Dynamo Kyiv
Sporting CP – Villarreal

1
1

100 4.29 -100
14-02-2019

BATE Borisov – Arsenal
Malmoe FF – Chelsea

2/2
2/2

100 4.20 -100