Ευκαιρία για την Ίντερ…

Asian bet

Καλησπέρα σας,

Οι αγώνες για τη φάση των ομίλων του Champions League συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη (03/10) με πολύ καλές επιλογές να υπάρχουν για να επιστρέψουμε στο ταμείο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Αϊντχόφεν – Ίντερ με πριμ 5%* και 200+ ειδικά στοιχήματα!

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει άσχημα τη φετινή σεζόν, με αρκετά αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία όμως, θέλει να αφήσει πίσω στο σημερινό αγώνα στο γήπεδο της Τότεναμ. Τα «σπιρούνια», ωστόσο, διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους Καταλανούς. Περιμένουμε, λοιπόν, ένα ανοικτό ματς με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να μετρούν στα τελευταία τους 10 ματς 9 Over 2.5, την ώρα που οι επιθετικές αρετές της Μπαρτσελόνα είναι γνωστές σε όλους.

Στον ίδιο όμιλο η Ίντερ θα αντιμετωπίσει στην Ολλανδία την Αιντχόφεν. Οι Ιταλοί έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία με νέα νίκη τους, μετά από εκείνη κόντρα στην Τότεναμ, να κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «νερατζούρι» είναι καλύτεροι από τους Ολλανδούς, οι οποίοι έδειξαν στην πρεμιέρα, στην ήττα τους με 4-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα ότι ίσως δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο.

Τέλος, περνάμε στην μεγάλη αναμέτρηση της Νάπολι κόντρα στην Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με μεγάλη ευκολία, έχουν παίκτες με τεράστια ποιότητα στις επιθέσεις τους, κάτι το οποίο αναμένουμε να φανεί και στην μεταξύ τους αναμέτρηση με το Over 3.5 να έχει αξία.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
04-10-2018

Tottenham – Barcelona
Eindhofen – Inter
Napoli – Liverpool

Ο 2.5
2
0 3.5

100 10.61 -100