Εύκολο απόγευμα για τον Κουρτουά …( ΤΑΜΕΙΟ – 2,62 )

Master

Μεγάλη διαφορά κλάσης ανάμεσα στο Βέλγιο και στην Τυνησία, δεν μας αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τον νικητή. Οι βορειοαφρικάνοι δεν έχουν το ταλέντο για να αντιμετωπίσουν τους “κόκκινους διάβολους”, έχασαν τον βασικό τους τερματοφύλακα από τραυματισμό και μάλλον θα ακολουθήσουν την ίδια αμυντική τακτική που επέλεξαν και με την Αγγλία. Προβλέπω ότι οι Βέλγοι θα νικήσουν και ο Κουρτουά θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα.

Όλα για την νίκη θα τα δώσουν απόψε οι Γερμανοί, που είναι αντιμέτωποι με το φάσμα του αποκλεισμού στη φάση των ομίλων, κάτι που δεν τους έχει συμβεί ποτέ τα μεταπολεμικά χρόνια. Οι Σουηδοί αναμένεται να δεχθούν καταιγισμό πυρών από τους παγκόσμιους πρωταθλητές, και δεν μπορούν να πιέσουν ψηλά με επιτυχία όπως είχαν κάνει οι Μεξικάνοι. Σε κάθε περίπτωση η Γερμανία δεν είναι καλά, ακούγονται και φήμες για γκρίνια στο εσωτερικό της ομάδας, οπότε δεν θα δούμε κάτι θεαματικό δεδομένης και της κρισιμότητας του αγώνα. Προτείνω λίγα γκολ, στο όριο under και over ως το πιθανότερο σενάριο.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στο Μεξικό και την Κορέα, οι ασιάτες αναμένεται να ανοιχτούν για να διεκδικήσουν κάτι, οπότε με δεδομένη την ταχύτητα των Μεξικανών, ο “Τσιτσαρίτο” συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να σκοράρει.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
23-06-2018

Belgium – Tunisia
Germany – Sweden

1 & N/G
TG 2-3

100 3.80 -100
23-06-2018

Mexico – S.Korea

Hernandez anytime scorer

100 2.62 +162