Ημιτελικοί Κόπα Άφρικα …

Hacker

Εξαιρετικά δύσκολη η προσέγγιση στα ματς του Γιουρόπα Λίγκ σε αυτη την φάση της διοργάνωσης ( 1ος προκριματικός γύρος ) περιλαμβάνει ομάδες άγνωστες στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό κατά συνέπεια αυξάνεται και το στοιχηματικό ρίσκο. Χωρίς αναλύσεις και σχόλια ακολουθούν τα σημεία μου στους πίνακες.

Πάμε στα βασικό ποντάρισμα :

# Πρώτος ημιτελικός Κόπα Αφρικα νοκ αουτ το ματς. Δίκαιο αουτσάιντερ της συνάντησης η Ακτή είναι σε φάση ανανέωσης εστω και δύσκολα «πέρασε» το Μάλι θα πάει τακτικά για το αποτέλεσμα … αλεπούδες της ερήμου η Αλγερία σφίζει από ποιότητα και εμπειρία βαση εμφανίσεων είναι η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά στο τουρνουά. Το διπλό κινείται στα επίπεδα του 2,30 πλας και θα τιμηθεί δεόντως.

# Πρώτος ημιτελικός Κόπα Αφρικα νοκ αουτ το ματς. Τρελή κούρσα διαγράφει η Μαγαδασκάρη εσχάτως εχει χτυπήσει ταβάνι στην διοργάνωση παίζει κόντρα στην παράδοση και τα προγνωστικά… ανώτερη σε βάθος και εμπειρία η Τυνησία ειχε την τύχη με το μέρος της κατάφερε να αποκλείσει την Γκάνα στα πέναλτι θεωρητικά σήμερα ξεκινάει από θέση ισχύος.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
11-07-2019

Ivory Coast – Algeria
Madagascar – Tunisia

2
2

1004.40-100
11-07-2019

Brann Shamrock R.
Cliftonville – Haugesund
Aberdeen – Norrkoeping

1
2
2

1004.45-100