Η επιστροφή της Premier League …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Η Premier League επιστρέφει μετά τη διακοπή για λίγες μέρες, αφού υπήρξε η διακοπή, για να διεξαχθούν οι αγώνες του FA cup, ενώ στη Σκωτία, θα ασχοληθούμε και πάλι, με την Championship, αφού δεν υπάρχει και αυτή την εβδομάδα Premiership.

Super προσφορά* ημέρας στο Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Leicester υποδέχεται την Southampton σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι, καθώς αν εξαιρεθεί ο αποκλεισμός στο κύπελλο, που δεν υπήρχε και πολύ ενδιαφέρον είναι η αλήθεια και την ήττα από την Cardiff, βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που διανύουν μια άσχημη χρονιά και βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στη 18η θέση.

Το παιχνίδι της Brighton με την Liverpool, μπορεί να φαίνεται εύκολο για την ομάδα του Klopp, όμως σίγουρα δεν θα είναι. Και αυτό διότι οι γηπεδούχοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, καθώς είναι 13οι, ενώ η Liverpool, μπορεί να είναι πρώτη, όμως σίγουρα έχασε σε ψυχολογία, μετά την ήττα από την Manchester City στο ντέρμπι τίτλου και την Wolves, για το FA cup. Πιστεύω πως θα κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι, όμως αυτή η νίκη θα έρθει πολύ δύσκολα και… οριακά.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στην Chelsea και τη Newcastle δεν υπάρχουν και πολλά να ειπωθούν. Πολύ καλύτεροι ομάδα η Chelsea, πρέπει να γίνει κάποιο… θαύμα, για να φύγει με καλό αποτέλεσμα η Newcastle από το Stamford Bridge.

Τσέλσι – Νιουκάστλ με επιστροφή στοιχήματος* στη vistabet

Στην Σκωτία τώρα δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για την Ross County στην έδρα της Queen Of South. Πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα μπορέσει να πάρει τη νίκη η πρωτοπόρος παρά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Morton, καθώς είναι πολύ δύσκολο να… στραβώσει δεύτερο συνεχόμενο αποτέλεσμα.

Περίπου το ίδιο ισχύει και για το επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στην Invernes και την AYR. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν τέσσερίς θέσεις και η δεύτερη της βαθμολογίας AYR, η οποία και αυτή ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Folkierk και μάλιστα εντός έδρας, είναι σχεδόν απίθανο να χάσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Κλείνοντας με το παιχνίδι της Dundee United κόντρα της Dunfermlin, πιστεύω πως μεγάλο ρόλο θα παίξει και η έδρα με τους γηπεδούχους βέβαια να είναι καλύτερη ομάδα, ενώ «διψάει» για τη νίκη, που θα την κρατήσει κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να σκέφτεται το ενδεχόμενο… γκέλας.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
12-01-2019

Leicester – Southampton
Brighton – Liverpool
Chelsea – Newcastle

1
2 & Under 2.5
1

100 7.80 -100
12-01-2019

QOS – Ross County
Invernes – AYR
Dundee Utd – Dunfermlin

2
2
1

100 12.20 -100