Η επιστροφή της Premier League …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Η Premier League μετά από διάλλειμα μιας εβδομάδας επιστρέφει και πάλι, για να μας καθηλώσει με την 27η αγωνιστική, ενώ στην ίδια στροφή βρίσκεται και η Premiership της Σκωτίας.

Η Burnley υποδέχεται την Tottenham, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Απέναντί της η Burnley, η οποία μπορεί τον τελευταίο καιρό να πήρε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα, στέλνοντάς την εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, όμως και πάλι δε νομίζω πως έχει ιδιαίτερη τύχη, κόντρα στην ομάδα του Pochettino.

Στο ντέρμπι της παραμονής η Newcastle υποδέχεται την Huddrsfield. Σε αυτό το παιχνίδι όμως στην ουσία η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τη νίκη είναι η Newcstle και αυτό γιατί η Huddersfield βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην Championship και στο -14 από την 17η θέση. Από την άλλη η Newcstle βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και άμα κερδίσει θα πάρει μια μεγάλη ανάσα, όσο αναφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες σκέφτονται την παραμονή, η Leicester υποδέχεται την Crystal Palace. Οι δύο μπορεί εικονικά να βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας, όμως είναι αρκετά κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, με την Crystal Palace να είναι σε σαφώς δυσκολότερη θέση. Έτσι, θα μπούνε σφιχτά οι δύο ομάδες και με οδηγό το πρώτο παιχνίδι, όπου έληξε 1-0, υπέρ της Crystal Palace, το under 2.5 πιστεύω είναι η καλύτερη λύση.

Η Hearts υποδέχεται την St. Mirren σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά ιδιαίτερης ανάλυσης, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικό στόχο η κάθε μια. Η Hearts βρίσκεται στην πέμπτη θέση, ενώ η St. Mirren στον πάτο της βαθμολογίας.

Η Livingston υποδέχεται την Kilmarnock, με τους φιλοξενούμενους, να έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, αφού είναι καλύτερη ομάδα και παρ’ όλο που αγωνίζονται εκτός έδρας είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Το ίδιο περίπου ισχύει και στο παιχνίδι της St. Johnstone με την Aberdeen. Αν και τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μόλις εννέα πόντοι, οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, καθώς ο στόχος είναι όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα play-off, ενώ για τους γηπεδούχους η είσοδος σε αυτά και η αποφυγή των play-out.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
23-02-2019

Burnley – Tottenham
Newcastle – Huddersfield
Leicester – Crystal Palace

2
1
Under 2.5

100 5.10 -100
23-02-2019

Hearts – St. Mirren
Livingston – Kilmarnock
St. Johnstone – Aberdeen

1
2
2

100 8.00 -100