Θέαμα και το 2019 στην Αγγλία …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Δεύτερη μέρα του χρόνου σήμερα και η Premier League για ακόμη μια φορά δεν μας αφήνει παραπονεμένους, αφού συνεχίζεται η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αναμένεται να υπάρχει πολύ θέαμα.

Η Wolves υποδέχεται την Crystal Palace. Αναμένεται όμορφο παιχνίδι, γρήγορο με πολλές φάσεις, αφού είναι δύο ομάδες που δεν φοβούνται να παίξουν επιθετικά, ενώ τις τελευταίες μέρες έχουν πανηγυρίσει και δύο μεγάλα διπλά σε Wembley (Wolves) και Etihad (Crystal Palace). Πιστεύω πως οι δύο ομάδες θα παίξουν με σκοπό τη νίκη, οπότε αναμένονται πολλά γκολ.

Η Chelsea πιθανόν θα έχει εύκολο έργο, κόντρα στην Southampton. Μετά τα δύο διπλά που έκανε στις έδρες των Watford και Crystal Palace έχει ανεβασμένη ψυχολογία και με βάση πως η Southampton είναι 17η, η Chelsea 4η και στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε με 0-3, δεν πιστεύω πως θα συναντήσει κάποιο εμπόδιο και θα πάρει τη νίκη.

Η Manchester United αντιμετωπίζει την Newcastle, η οποία προσπαθεί σιγά-σιγά με ισοπαλίες να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Manchester United προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και παρ’ όλο που αγωνίζεται εκτός έδρας κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού μετά την αλλαγή προπονητή φαίνεται… ανίκητη.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
02-01-2019

Wolves – Crystal P.
Chelsea – Southampton
Newcastle – Man. United

Over 2.5
1
2

100 4.50 -100