Θα «ανοίξει» το σκορ στην «Allianz Arena»

Asian bet

Καλημέρα σας,

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε κρίση, σε ένα ματς που αναμένεται να έχει πολλά γκολ.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας από τη σημερινή ημέρα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μπάγερν Μονάχου διαθέτει με τεράστια διαφορά πολύ καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, κάτι το οποίο φάνηκε και στο ματς στο ΟΑΚΑ. Ένα παρόμοιο ματς αναμένουμε και στην «Allianz Arena», με το σκορ της αναμέτρησης να αναμένεται να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις από το 2-0 στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική του Champions League.

Περνάμε στην αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επίσης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στον αγώνα που διεξήχθη στην Αγγλία ανάμεσα στις δύο ομάδες, η «Μεγάλη Κυρία» πήρε τη νίκη με 1-0. Το προβάδισμα για τη νίκη το έχει προφανώς και στην έδρα της, ωστόσο, ο άσος δίνεται χαμηλά. Παρόλο αυτά, υπάρχει ένα σημείο το οποίο μας αρέσει και θεωρούμε ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες. Μιλάμε για το να σκοράρουνε και οι δύο ομάδες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη και θα ψάξουν το γκολ, την ώρα που οι γηπεδούχοι θεωρούμε ότι πολύ δύσκολα δεν θα βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Τελευταία μας επιλογή από τον αγώνα της Βαλένθια κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις. Οι δύο ομάδες έδειξαν στην Ελβετία ότι βρίσκονται στα ίδια επίπεδα, ωστόσο, στην Ισπανία οι «νυχτερίδες» περιμένουμε να εμφανιστούν βελτιωμένοι και να πάρουν τη νίκη, την οποία και χρειάζονται για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβριο.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
07-11-2018

Bayern Munich – AEK
Juventus – Manchester United
Valencia – Young Boys

O 3.5
G/G
1

100 5.17 -100