Θα φάει γκολ η Liverpool …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Τέταρτη αγωνιστική στις κορυφαίες κατηγορίες Αγγλίας και Σκωτίας, με την Liverpool να είναι η μόνη που έχει το αήττητο μέχρι στιγμής στην Premier League.

Η Manchester United ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη νέα σεζόν με την τεσσάρα κόντρα στην Chelsea, δεν συνέχισε με τον ίδιο καλό τρόπο αφού έφερε ισοπαλία με την Wolves και ηττήθηκε από την Crystal Palace εντός έδρας σε μία σοκαριστική ήττα. Από την άλλη η Southampton παρ’ όλο που έχασε στα πρώτα δύο παιχνίδια πήρε μια πολύ καλή νίκη κόντρα στην Brighton εκτός έδρα μάλιστα. Με αυτά τα δεδομένα και τις δύο ομάδες να είναι αρκετά ασταθής το γεγονός να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πιστεύω είναι πολύ πιθανό.

Η Manchester City φάνηκε πως δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα στην ισοπαλία με την Tottenham, αφού πέρασε πολύ εύκολα από την έδρα της Bournemouth. Το ίδιο πιστεύω μπορεί να συμβεί και κόντρα στην Brighton η οποία ότι και να λέμε είναι μια πολύ πιο αδύναμη ομάδα από τους γηπεδούχους, οπότε πιστεύω πως το σημείο του 1 και over 3.5 είναι ένα πολύ πιθανό σημείο.

Η άλλη μεγάλη υποψήφια του τίτλου Liverpool και η μοναδική ομάδα που μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο (τρία στα τρία). Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μην έχουν απώλεια, όμως και στα τρία παιχνίδια έχουν δεχθεί ένα γκολ, οπότε και σε αυτό το παιχνίδι πιστεύω πως η ομάδα του Κλοπ θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, όμως δεν πιστεύω πως θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν και πάλι.

Η Hearts και η Hamilton είναι δύο ομάδες που δεν ξεκινήσαν αρκετά καλά τη νέα σεζόν, για αυτό και πιστεύω πως κατά κύριο λόγο θα είναι ένα παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις, όμως θα ποντάρω στους γηπεδούχους, οι οποίοι μαζί με την βοήθεια του κοινού τους πιστεύω πως ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Aberdeen με την Livingston έχουν κοινή αρχή στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, αφού σε τρεις αγωνιστικές έχουν από τέσσερις βαθμούς. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι πιστεύω πως θα μετρήσει κατά κύριο λόγο η έδρα και εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Η Livingston όπως κάθε χρόνο ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως έτσι θα συνεχίσει και στο παιχνίδι κόντρα στην St. Mirren, αφού οι φιλοξενούμενοι θα είναι μια ομάδα, ώστε να κυνηγήσει μια θέση υψηλή στα play-out, ενώ η Livingston θα κινείται κάπου στις δύο ζώνες.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
31-08-2019

Southampton – Man. United
Man. City – Brighton
Burnley – Liverpool

G/G
1 & Over 3.5
2 & G/G

100 8.73 -100
31-08-2019

Hearts – Hamilton
Aberdeen – Ross County
Livingston – St. Mirren

1
1
1

100 4.57 -100