Ιρλανδία και ντέρμπι …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

21η αγωνιστική στο Ιρλανδικό πρωτάθλημα με το ντέρμπι ανάμεσα στην Bohemians και την Shamrock Rovers να ξεχωρίζει.

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει στο παιχνίδι ανάμεσα στην St. Patrick’s και την Harps, με τους γηπεδούχους φυσικά να έχουν το προβάδισμα, αφού διεκδικούν μια θέση στην Ευρώπη, ενώ η Harps θα παλέψει για να παίξει στα Play-Out.

Κλειστό παιχνίδι αναμένεται το Sligo Rovers-Cork City, αφού πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας. Το θέμα της παραμονής πιστεύω πως έχει λήξει και για τις δύο ομάδες, αφού έχουν αρκετή διαφορά από τους δύο τελευταίους, όμως έχουν στο μυαλό τους, μήπως με ένα ντεμαράζ νικών (ειδικά η Sligo Rovers) προλάβουν κάποια από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Bohemians και την Shamrock Rovers. Οι δύο ομάδες έχουν δέκα βαθμούς διαφορά με την Bohemians να θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην τρίτη θέση. Από την άλλη η Shamrock Rovers, ξέρει πως με ένα ακόμη στραβοπάτημα θα μείνει αρκετά πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και θα δώσει το διακίωμα στην Dundalk να ξεφύγει κι άλλο οπότε πιστεύω πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους πέρα της νίκης.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
14-06-2019

St. Patrick’s – Harps
Sligo R. – Cork City
Bohemians – Shamrock R.

1
Under 2.5
2

100 4.50 -100