Ισοβαθμία στην κορυφή …( TAMEIO – 4,56 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Ξεκίνημα τρίτου γύρου στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ιρλανδίας, όπου η Dundalk και η Shamrock Rovers βρίσκονται αμφότερες στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ξεκάθαρο φαβορί η Bohemians στο παιχνίδι με την Harps, αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση, ενώ η Harps βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την UCD. Επίσης, η Bohemians έχει να κερδίσει αρκετό καιρό και συγκεκριμένα ένα μήνα από το παιχνίδι με την Derry City, όμως με την βοήθεια του κόσμου της πιστεύω θα καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες.

Την ξέφρενη πορεία της θέλει να συνεχίσει η Dundalk, η οποία μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Shamrock Rovers. Από την άλλη η Sligo Rovers κυνηγάει υποθετικά την τρίτη θέση και την Bohemians, όμως νομίζω πως συμβιβάζεται και με θέση στη μέση της βαθμολογίας, αφού πλέον δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

St. Patrick’s και Cork City συγκρούονται σε ένα παιχνίδι, το οποίο πιστεύω πως θα είναι κλειστό, όπως και τα δύο προηγούμενα στην ίδια σεζόν. Για την ιστορία τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, όπου η St. Patrick’s είχε κερδίσει με 1-0 και το άλλο είχε λήξει ισόπαλο με 1-1. Έτσι θα επιλέξουμε το under 2.5.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
01-06-2019

Bohemians – Harps
Dundalk – Sligo Rovers
St. Patrick’s – Cork City

1
1
Under 2.5

1004.56+356