Καβάλα στ’ άλογο …

Hacker

Πάμε στο ποντάρισμα της Κυριακής :

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ με πριμ 5%* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

# Αντιστρόφως ανάλογη η πορεία των ομάδων σωστά ταιριασμένο το σετ αποδόσεων, η Ακισάρ παίζει για την σωτηρία της ενω η Μπασακσεχίρ κάνει πρωταθλητισμό …υπάρχει διαφορά ποιότητας και δυναμικής.

# Χτίζει αρνητική παράδοση η Γκρασχόπερς ( 0-1-9 ) ειναι στην προτελευταία θέση φλερτάρει με τον υποβιβασμό …σε οριακά επίπεδα το «διπλό» της Βασιλείας ουσιαστικά εχει τεθεί εκτός πρωταθλητισμού, πριν την διακοπή μετρούσε 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

# Στο κόλπο της 5αδας ο Άρης πέτυχε νίκη-ψυχολογίας στην Ξάνθη έφτιαξε το κλίμα στα αποδυτήρια, ευκολα η δύσκολα θα βρεί τρόπο να πανηγυρίσει … οριακά στην ζώνη ο ΠΑΣ Γιάννινα εχει απουσίες ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

# Κλουβί το γήπεδο της Έιμπαρ -στραγγαλίζει τον αντίπαλο- στα 7 τελευταία δεν εχει ηττηθεί απο κανέναν … σε ελεύθερη πτώση η Χιρόνα ( 4 σερί ήττες ) αγνοεί το τρίποντο για 8 διαδοχικά παιχνίδια.

# Κρας τεστ το ματς για την ΑΕΚ μετράει σερί 5 νικηφόρων σε ολες τις διοργανώσεις παίζει με την παράδοση υπερ της …καβάλα στο άλογο ο ΠΑΟΚ ( +8 ) σε περίπτωση νίκης κλειδώνει απο σήμερα τίλτο, μακράν αήτητος στο πρωτάθλημα διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 36 γκολ ενεργητικό.

# Ασανσέρ η απόδοση της Γκιμαράες κυνηγάει 5η θέση δύσκολα να απειλήσει …την ρεβάνς του πρώτου γύρου θα επιχειρήσει η Πόρτο ( 22/24 νίκες σε ολες τις διοργανώσεις ) προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της κατάταξης.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
02-02-2019

Akhisarspor – Basaksehir
Eibar – Girona
Guimaraes – Porto

2
1
2

100 4.50 -100
02-02-2019

Grasshopper – Basel
Aris – PAS Giannina
AEK – PAOK

2
1
2

100 8.54 -100