Boxing Day …( TAMEIO – 4,53 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και σε όλες. Φυσικά όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στις γιορτές περιμένουν την Boxing Day, η οποία έχει ωραία παιχνίδια τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Σκωτία και αυτό που περιμένουν όλοι είναι θέαμα και φυσικά πολλά γκολ.

Η Liverpool προελαύνει στην Αγγλία και με τον «αέρα» του +4 από την Manchester City, υποδέχεται την Newcatle, η οποία ναι μεν είναι καλή ομάδα, όμως φαίνεται πως ψάχνεται ακόμη. Επιπλέον και το Anfield δίνει έξτρα δυναμική στην Liverpool, η οποία δε νομίζω πως θα δυσκολευτεί και θα επικρατήσει εύκολα και αναμένονται και πολλά γκολ.

Η Manchester United άλλαξε «σελίδα» και με ψυχολογία μετά την πεντάρα, κόντρα στην Cardiff, υποδέχεται την πολύ κακή Huddersfield. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πιστεύω πως θα έχουν κάποιο πρόβλημα και θα δούμε ένα παιχνίδι, ανάλογο με αυτό της Ουαλίας και οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν πολύ εύκολα και με πολλά γκολ.

Το παιχνίδι της Watford με την Chelsea, είναι σίγουρα ιδιαίτερο, καθώς η Watford προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και η Chelsea από την ήττα μέσα στην έδρα της από την Leicester. Νομίζω πως θα δούμε ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι, με την μπάλα πάνω-κάτω, πολλές φάσεις και πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην St. Mirren και την St. Johnstone αναμένεται κλειστό, αλλά οι φιλοξενούμενοι, ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ οι γηπεδούχοι μπορεί να κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική, όμως… θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα. Τις δύο ομάδες μπορεί να τις χωρίζουν μόλις τρεις θέσεις στην βαθμολογία, όμως η St. Johnstone έχει 16 βαθμούς παραπάνω (28-12) και φυσικά είναι καλύτερη ομάδα και θα «παλέψει» να μπει στις θέσεις των play-off, σε αντίθεση με την St. Mirren που σίγουρα θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους, μέσω των play-out.

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Aberdeen και την Celtic. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά μόλις τριών βαθμών, όμως η Celtic έχει σίγουρα την φανέλα να φύγει νικήτρια και να αυξήσει την διαφορά, μεταξύ των δύο. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι λογικά, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και εκεί σίγουρα το πλεονέκτημα το έχουν οι φιλοξενούμενοι, λόγω της εμπειρίας τόσων πρωταθλημάτων.

Πριν επτά μέρες η Hibbernian κατάφερε να πάρει ισοπαλία από την Rangers στην έδρα της, όμως αυτή την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Και αυτή η διαφορά είναι ότι οι δύο ομάδες αλλάζουν έδρα και εκεί, έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα η Rangers, η οποία είναι και καλύτερη ομάδα και έχει και το πλεονέκτημα της έδρας και με δεδομένο πως η Celtic έχει δύσκολο παιχνίδι θα καρτεράει για πιθανή γκέλα. Εμείς φυσικά όχι.

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
26-12-2018

Liverpool – Newcastle
Man. United – Huddersfield
Watford – Chelsea

1 & Over 2.5
1 & Over 2.5
G/G

1004.53+353
26-12-2018

St. Mirren – St. Johnstone
Aberdeen – Celtic
Rangers – Hibbernian

2
2
1

1005.29-100