Καπαρώνει την πρωτιά …

Hacker

CL 6ηαγωνιστική …φάση των ομίλων.

# Αδιάφορη βαθμολογικά η Κλάμπ Μπρίζ οντας «περασμένη» στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ αγνοεί την νίκη στα 8 πιο πρόσφατα ευρωπαικά παιχνίδια ( 0-3-5 ) …υπάρχει κίνητρο απο πλευράς Ατλέτικο Μ. uπο προυποθέσεις σε περίπτωση νίκης καπαρώνει την πρωτιά στον όμιλο.

# Ουραγός στον όμιλο η Μονακό τρέχει 13 ματς χωρίς νίκη στο Τσάμπιονς Λίγκ διαθέτει απο τις χειρότερες άμυνες στην διοργάνωση δεν είναι σε θέση να απειλήσει …εχει αξία το διπλό της Ντόρτμουντ υπερτερεί σε ολες τις γραμμές θα το καθαρίσει για λόγους πρεστίζ.

# Δυνατή στο Άινφλντ η Λίβερπουλ (13-5-0) χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ ενω σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας προκρίνεται ως πρώτη ανεξαρτήτου σκορ …πολλα τα σενάρια πρόκρισης για την Νάπολι «περάνει» ακόμη και με ήττα με ενα γκολ διαφορά. Πρώτη τύχη στο αμφίσκορο.

# Πρώτη με διαφορά στον όμιλο η Μπαρτσελόνα μετράει 28 ματς αήτητη για το Τσάμπιονς Λίγκ στα 6/8 πιο πρόσφατα κράτησε ανέπαφη την εστία της … την υπέρβαση θα ψάξει η Τότεναμ καθώς υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία εναντι της Ίντερ.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
11-12-2018

Club Brugge – Atletico Μ.
Monaco – Dortmund
Liverpool – Napoli

2
2
goal / goal

100 4.01 -100