κερδίζει η Ατλέτικο Μ. …

Hacker

Πάμε στις βασικές επιλογές της Κυριακής :

Hacker : Μην στοιχηματίζεται, επενδύστε !

# Με το μυαλό στους «16» του Τσάμπιονς Λίγκ η Βασιλεία πριν την διακοπή ετρεχε 11 ματς αήτητη …μπορεί την έκπληξη η Λουγκάνο ( 3 σερί διπλά εκτός ) δεν εχει επιπλέον υποχρεώσεις στην ευρώπη. Πληρώνει το over ενδεχομένως απο ημίχρονο΄.

# Στατιστικά και απο πλευράς παράδοσης μπαίνουν γκολ στο γήπεδο της Σίβας το ιδιο αναμένεται να γίνει και τώρα …αλάνθαστη στα 8 τελευταία η Γαλατά ( 7 νίκες 1 ισοπαλία ) ειναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο στην Τουρκία ευκολα η δύσκολα θα φτάσει στην επικράτηση.

# Δεν σπάει ο ασος του Λεβαδειακού τρέχει 3 σερί νίκες στην έδρα του σε πρωτάθλημα και κύπελλο ( τερ.6-3 ) ως γηπεούχος φέτος εχει ηττηθεί μόνο απο την ΑΕΚ … 7 ήττες σε 8 αγώνες μεσα εξω η Κέρκυρα με 24 γκολ παθητικό.

# Εκτός τόπου και χρόνου το σετ αποδόσεων στο Κλάμπ Μπρίζ – Σαρλερουά βαση πρόσφατης εικόνας αναμένεται να κινηθεί σε υψηλό δείκτη τερμάτων …αμφότερες προέρχονται απο δυνατές εμφανίσεις σκοράρουν σαν σε προπόνηση.

# Αήττητος εντός συνόρων από τον περσινό Νοέμβριο ο Ολυμπιακός σκοράρει σε πρώτο χρόνο δεν δέχθηκε γκολ στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια …εξίσου ανταγωνιστική σε ολες τις γραμμές και η ΑΕΚ -οντας ήττητη για 19 σερί επίσημους αγώνες- ακολουθεί στον πόντο παίζει για τον ιδιο στόχο.

# Ενα κλικ καλύτερη στα αμυντικά της καθήκοντα η Ατλέτικο Μ. παραμένει αήτητη στην έδρα της διατηρεί την παράδοση υπερ της … εχει θέματα γενικώς η Βαλένθια δεν πατάει γερά στο χορτάρι ( 4 ήττες σε 6 αγώνες ).

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
04-02-2018

Basel – Lugano
Levadiakos – AOK Kerkyra
Club Brugge – Charleroi

over 2,5
1
goal / goal

100 5.61 -100
04-02-2018

Sivasspor – Galatasaray
Olympiakos – AEK Athens
Atletico M.- Valencia

2
goal / goal
1

100 6.20 -100