στοιχημα με συνδρομή

Κερδίζει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ …

Master

Καλημέρα, φίλοι μου. Δεν βλέπω καμία ευκαιρία στο Τσάμπιονς Λιγκ για αυτό θα διαλέξω από τα αγγλικά πρωταθλήματα :

Στην Τσάμπιονσιπ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι πολύ δυνατή και μπορεί να έχασε στο Ντέρμπι το προηγούμενο Σάββατο αλλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Υποδέχεται την Στόουκ που εκτός έδρας δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο – έχει μόνο μια νίκη σε 6 ματς κι αυτή με αυτογκόλ στο Νόριτς. Θεωρώ ότι οι Λεπίδες είναι καλύτερη ομάδα και θα νικήσουν.

Η Σέφιλντ Γουένζντεϊ είναι ο ορισμός του γκολ/γκολ με 12 αμφίσκορα στα 13 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα, ενώ η ΚΠΡ τρέχει ένα μίνι σερί 3 αγώνων αήττητη.  Δεν θα προβλέψω αποτέλεσμα αλλά θα ακολουθήσω την συνήθεια της Γουένζντεϊ να σκοράρει και να δέχεται, που φαίνεται ότι θα συνεχιστεί.

Στα παιχνίδια της Σκάνθορπ έχουν σημειωθεί τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στη Λιγκ 1. Σήμερα παίζει στο Μπλάκπουλ με την τοπική ομάδα η οποία είναι στη μέση της βαθμολογίας με 2 ματς λιγότερα από τους άλλους, έχει μόνο μια ήττα τον Αύγουστο αλλά και 7 ισοπαλίες σε 12 αγώνες. Μεταξύ του άσου και του όβερ, θα προτιμήσω την σιγουριά των πολλών γκολ που ευνοεί και η προϊστορία τους.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
23-10-2018

Sheffield Utd – Stoke
QPR – Sheffield Wed.
Blackpool – Scunthorpe

1
G/G
O 2.5

100 6.49 -100