Κοντεύουμε στο τέλος …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Φτάνουμε σιγά-σιγά στο τέλος και αυτής της σεζόν στο Ιρλανδικό πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμοι να σας πάμε ταμείο με μια τριαδούλα.

Παιχνίδι mid-table αυτό ανάμεσα στην Cork City και την Sligo Rovers με τις δύο ομάδες δύσκολα να κινδυνέψουν από την Harps (πόσο μάλλον από την UCD) λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι με πολύ πιθανό αποτέλεσμα την ισοπαλία, όμως εμείς θα πάμε σε μια πιο ασφαλή επιλογή και θα επιλέξουμε το under 2.5.

Στο παιχνίδι της UCD με την Dundalk δεν χρειάζονται και πολλές-πολλές αναλύσεις. Παίζει ο τελευταίος με τον πρώτο. Θα περάσει εύκολα η Dundalk και με μεγάλο σκορ, που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι της Waterford με την Derry City είναι αρκετά κομβικό και για τις δύο ομάδες, όμως για διαφορετικό λόγο τον καθένα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν την βαθμολογική τους απόσταση από την Harps και οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, όμως θα επιλέξουμε το διπλό, μόνο και μόνο γιατί η Derry City είναι πιο ποιοτική ομάδα από την Waterford.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
30-08-2019

Cork City – Sligo Rovers
UCD – Dundalk
Waterford – Derry City

Under 2.5
2 & Over 3.5
2

100 4.68 -100