Κοπα Αμέρικα …η αφρόκρεμα ( 2 ΤΑΜΕΙΑ – 4,20 & 4,64 )

Hacker

Παιχνίδι ψυχολογίας το στοίχημα -βασίζεται πάνω στις αποδόσεις και επιδόσεις των ομάδων- απαιτεί υψηλό βαθμό γνώσεων και αρμονία συντονισμένων κινήσεων … εδω δεν κάνουμε πασαρέλα προγνωστικών παίζουμε μονο οταν οι πιθανότητες είναι υπέρ μας.

* Τουρνούα υψηλών προδιαγραφών το Κόπα Αμέρικα ολη η αφρόκρεμα του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, ανεβάζει την αδρεναλίνη κατακόρυφα. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου και οι δύο καλύτεροι τρίτοι.

* Μαρτίνεζ και Ζαπάτα οι σκόρερ της Κολομβίας στο χτεσινό ματς …τίναξαν στον αερα τα δίχτυα της Αργεντινής.

# Αντιστρόφως ανάλογη η φόρμα των ομάδων ανάποδα στημένο το σετ αποδόσεων…ντεμπούτο κάνει στο τουρνουά το Κατάρ «σήκωσε» το κύπελλο μπορεί να φτάσει μακριά στην διοργάνωση.

# Πολυνίκης στον θεσμό η Ουρουγουάη ( 15 κύπελλα ) οντας ανώτερη ομάδα εχει τον Ταμπάρες 13 χρόνια στον πάγκο της διαθέτει εργαλεία πασης φύσεως …πισω απο την μπάλα το Εκουαδόρ βρίσκεται σε φάση ανανέωσης δύσκολα να κάνει την υπέρβαση.

Πάμε και στα υπόλοιπα του προγράμματος :

# Σουρωτήρι η άμυνα της Κόκολαν Παλοβέικο μπάζει γενικώς …σε τιμές αγοράς το διπλό της Ίντερ Τούρκου διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία κάνει πρωταθλητισμό ενω σε περίπτωση νίκης σήμερα πατάει κορυφή.

# Ενα κλικ καλύτερη στα σημεία η Σόνγκνταλ πριν απο την διακοπή μετρούσε 2 απανωτά τρίποντα εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και κύπελλο με συνολικά τέρματα 5-0 …τα 10 ματς χωρίς νίκη άγγιξε η Στρόμεν με μόλις 2 γκολ ενεργητικό.

# Ακρως επιθετικό σύνολο η Μπόντε Γκλίμτ σκοράρει σαν σε προπόνηση ( 19 γκολ σε 9 αγώνες )… εχει θέματα εκτός η Στρόμσγκοντσετ θα ψάξει το γκολ της τιμής.

# Έδρα παράδοση και μομέντουμ συνηγορούν σε νίκη της Ρόζενμποργκ ( 8-1-0 ) εχει μείνει πίσω βαθμολογικά πριν την διακοπή μετρούσε  3 απανωτά τρίποντα με 7 γκολ ενεργητικό …εξίσου ανταγωνιστικό σύνολο η Βαλερένγκα στα 8 τελευταία εχει ηττηθεί μόνο απο την Λίλεστρομ.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
16-06-2019

Paraguay – Qatar
Uruguay – Ecuador

goal / goal
1

100 4.20 +320
16-06-2019

Sogndal – Stroemmen
Sarpsborg 08 – Stroemsgodset
Rosenborg – Vaalerenga

1
1
1

100 4.64 +364