Λίγο πριν την διακοπή …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Ακόμη ένα αγωνιστικό Σάββατο σε Αγγλία και Σκωτία μια εβδομάδα πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, με την 31η και 30η αγωνιστική αντίστοιχα, να βρίσκονται στην σέντρα.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην West Ham και την Huddersfield. Η West Ham είναι μια του ύψους μια του βάθους, όμως αυτή τη φορά υποδέχεται μια ομάδα η οποία ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί, αφού απέχει 16 βαθμούς, από την 17η θέση και την Burnley και έχοντας μαζέψει 14 σε 30 αγώνες, καταλαβαίνει κανείς πως δύσκολα θα μπορέσει να… σώσει την παρτίδα. Επίσης η West Ham θέλει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας την καθιστά το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Περίεργο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Burnley και την Leicester. Από την μια η Burnley που θέλει τους τρεις βαθμούς, για να ξεφύγει λίγο από τις τελευταίες θέσεις και από την άλλη η Leicester η οποία θέλει να ξεμπερδεύει  με την υπόθεση παραμονή, αλλά ρίχνει και… κλεφτές ματιές στις ευρωπαϊκές θέσεις., οπότε οι δύο ομάδες θα κλειστούν και δεν θα ρισκάρουν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα, να δούμε λίγα γκολ στο παιχνίδι.

Επόμενο παιχνίδι το Bournemouth-Newcastle. Οι δύο ομάδες είναι κοντά στην βαθμολογία, αφού τους χωρίζουν τρεις βαθμοί και μια θέση. Κακά τα ψέματα, πρώτα απ’ όλα οι δύο ομάδες θέλουν να καθαρίσουν την υπόθεση παραμονή, άρα αυτό σημαίνει πως στην αρχή της αναμέτρησης θα μπουν… μαγκωμένοι, ώστε να «διαβάσουν» ο ένας τον άλλον, όμως προσωπική μου άποψη είναι αυτό το τέμπο θα κυριαρχήσει σε όλον τον αγώνα.

Στη Σκωτία τώρα, η Aberdeen υποδέχεται την Livingston και υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και αυτό είναι η Aberdeen. Οι γηπεδούχοι με νίκη τελειώνουν την υπόθεση Play-Off, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να πάρουν όσο το καλύτερη θέση γίνεται ενόψει Play-Out και αν τους… κάτσει να βγουν και Play-Off κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Σίγουρα όμως η Aberdeen είναι το φαβορί, διότι αγωνίζεται και εντός έδρας.

Η Rangers υποδέχεται την Kilmarnock, είναι επίσης ένα παιχνίδι που έχει ξεκάθαρο φαβορί, παρ’ όλο που οι δύο ομάδες, έχουν εννιά βαθμούς μεταξύ τους. Επίσης, είναι σχετικά αδιάφορο παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες, θα είναι στα Play-Off και πιστεύω πως θα γίνει ένα χορταστικό παιχνίδι και θα επικρατήσει η ποιοτικότερη ομάδα, δηλαδή η Rangers.

Στο τελευταίο παιχνίδι η Hamilton υποδέχεται την Hearts. Αναμένεται η Hearts να πάρει τη νίκη που θα την φέρει μια… ανάσα από την είσοδό της στα Play-Off, αφού η Hamilton έχει πετάξει πλέον «λευκή πετσέτα» και δείχνει πως έχει συμβιβαστεί με το γεγονός πως θα παίξει Play-Out και από μειονεκτική θέση, ώστε να σώσει την κατηγορία.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
16-03-2019

West Ham – Huddersfield
Burnley – Leicester
Bournemouth – Newcastle

1
Under 2.5
Under 2.5

1004.81-100
13-03-2019

Aberdeen – Livingston
Rangers – Kilmarnock
Hamilton – Hearts

1
1 & Over 2.5
2

1006.09-100