Μάχες σε κορυφή και ουρά …( ΤΑΜΕΙΟ – 5,47 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μεγάλες μάχες για την 32η αγωνιστική του ιρλανδικού πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν δύο παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά στην κορυφή και στην ουρά της βαθμολογίας.

Vistabet : Ολα παίζονται εδω !

Η Cork συγκρούεται με την Dundalk στην απόλυτη μάχη τίτλου, καθώς τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μόλις έξι βαθμοί, όμως η Dundalk έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, κάτι που σημαίνει πως πηγαίνει για δύο αποτελέσματα, αφού αν δεν χάσει είναι… μισό πρωτάθλημα. Επίσης τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια των δύο ομάδων λήγουν συχνά under 2.5. Χαρακτηριστικό είναι πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια με γηπεδούχο την Cork, στα τέσσερα έχουν μπει λιγότερα από τρία γκολ και στο ένα μπήκαν τρία.

Η άλλη μάχη της ουράς αφορά την ουρά του βαθμολογικού πίνακα στο παιχνίδι της Bray με την Limerick. Είναι η τελευταία ευκαιρία της Bray, άμα θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της, μέσα από αγώνες μπαράζ. Η Limerick από την άλλη δύσκολα θα προλάβει την όγδοη θέση, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ρισκάρει θα κλειστεί και θα πάει για δύο αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες.

Στο παιχνίδι της Waterford με την Sligo Rovers υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας, καθώς τις δύο ομάδες τους χωρίζουν 15 βαθμοί. Επίσης οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν βάσιμες ελπίδες για την είσοδό τους στο Europa League, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σωθεί μαθηματικά, όμως πολύ δύσκολα θα βρεθούν στην θέση των μπαράζ παραμονής, αφού χρειάζεται ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα, για να συμβεί κάτι τέτοιο.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
21-09-2018

Cork City – Dundalk
Bray – Limerick
Waterford – Sligo Rovers

Under 2.5
Under 2.5
1

1005.47+447