Μεσοβδόμαδη δράση στην Αγγλία …( TAMEIO – 6,32 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μεσοβδόμαδη δράση λοιπόν στην Αγγλία με τις ομάδες της Premier League να… κάθονται, όμως οι μικρότερες κατηγορίες παίζουν μπάλα.

Η Sheffield Wednesday ξεκίνησε πολύ καλά στο νέο πρωτάθλημα και έχει ήδη έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Από την άλλη η Luton βρίσκεται πολύ κάτω στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και έχει μόλις έναν βαθμό που τον πήρε την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην Middlesborough σε ένα εντυπωσιακό 3-3. Πιστεύω πως οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν πρόβλημα και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, με την βοήθεια του κόσμου τους.

Το παιχνίδι της Middlesborough με την Wigan αναμένεται να είναι ντέρμπι, αφού και οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα η Middlesborough ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη, παρ’ όλα αυτά με την βοήθεια του κόσμου της, ήρθε η ώρα να καταφέρουν οι γηπεδούχοι να πάρουν την πρώτη τους νίκη.

Birmingham και Barnsley αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό, όμως βλέπω ένα παιχνίδι που θα είναι πολύ κλειστό, με τις δύο ομάδες να φοβούνται να… τολμήσουν να κάνουν το βήμα για τη νίκη. Οπότε πάμε στο under 2.5 που φαίνεται μια αρκετά ασφαλής επιλογή.

Παρόμοια αγωνιστικά βλέπω το παιχνίδι της Hull με την Blackburn με τις δύο ομάδες να μην ξεκινάνε με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρωτάθλημα και έτσι θα είναι και οι δύο κάπως… σφιγμένες στο παιχνίδι και έτσι δεν αναμένονται πολλά γκολ, οπότε και εδώ πάμε στο under 2.5.

Η Derby για ακόμα μια σεζόν ξεκινάει με φιλοδοξίες ανόδου, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια και υποδέχεται μια ομάδα την Bristol, η οποία θα προσπαθήσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και πιστεύω πως θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Η Portsmouth έχει βάλει στόχο την άνοδο στην Championship όμως δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν μέχρι στιγμής, αφού έχει μια νίκη και δύο ήττες. Από την άλλη η Coventry είναι αήττητη μέχρι τώρα με δύο νίκες και μια ισοπαλία, παρ’ όλα αυτά βλέπω αυτό να τελειώνει σε αυτό το παιχνίδι και τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
20-08-2019

Sheffield Wed. – Luton
Middlesborough – Wigan
Birmingham – Barnsley

1
1
Under 2.5

1006.32+532
20-08-2019

Hull – Blackburn
Derby – Bristol C.
Portsmouth – Coventry

Under 2.5
1
1

1007.06-100