Με ανοιξιάτικη αύρα …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Σιγά-σιγά φτάνουμε στο τέλος των πρωταθλημάτων σε Αγγλία και Σκωτία, αφού μπαίνουμε αισίως στην 30η αγωνιστική της Premier League και στην 29η αγωνιστική της Premiership και πλέον οι ομάδες αγωνίζονται με… ανοιξιάτικη αύρα.

Στο πρώτο μας παιχνίδι η Cardiff υποδέχεται την West Ham. Διαφορετικοί στόχοι για τις δύο ομάδες, αφού η Cardiff θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ η West Ham κυνηγάει να πάρει μια θέση στην Ευρώπη. Μάλιστα, τις τελευταίες αγωνιστικές η West Ham αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι», αφού δύσκολα χάνει και όταν γίνεται αυτό, ο αντίπαλος το καταφέρνει πολύ δύσκολα (βλέπε το παιχνίδι με την Manchester City). Οι φιλοξενούμενοι πιστεύω εύκολα ή δύσκολα, θα καταφέρουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο επόμενο παιχνίδι η Leicester φιλοξενεί την Fulham. Η Leicester μπορεί να μην διανύει την καλύτερή της σεζόν, αφού πλέον δύσκολα θα καταφέρει να πάρει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, όμως σίγουρα θα το παλέψει μέχρι το τέλος. Απέναντί της η Fulham, η οποία πλέον δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία (το λέγαμε από την αρχή της σεζόν) αφού βρίσκεται δέκα πόντους μακριά από την 17η θέση και δε νομίζω πως θα μπορέσει να βάλει… εμπόδια στους γηπεδούχους. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και ο παράγοντας έδρα.

Στο επόμενο παιχνίδι η Huddersfield υποδέχεται την Bournemouth. Η Huddersfield πιστεύω και οι ίδιοι οι παίκτες της έχουν καταλάβει πως του χρόνου δεν θα αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία, αφού βρίσκονται 13 βαθμούς από την 17η θέση. Αυτό συνυπολογίζεται πέντε νίκες περίπου και σε ολόκληρο το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει τρεις. Η Bournemouth από την άλλη δεν έχει σώσει 100% την κατηγορία, όμως σίγουρα αυτή την στιγμή δεν ανησυχεί και ιδιαίτερα. Πιστεύω θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ με το under 2.5 να είναι μια καλή επιλογή.

Η Celtic υποδέχεται την Aberdeen. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ντέρμπι κορυφής, όμως σίγουρα δεν είναι, καθώς οι δύο ομάδες απέχουν αγωνιστικά, αλλά και βαθμολογικά, παρά το γεγονός πως τους χωρίζουν μόλις δύο θέσεις. Συγκεκριμένα, τις δύο ομάδες τις χωρίζουν 16 βαθμοί, η Celtic έχει κερδίσει δύο φορές, ενώ στην Aberdeen σίγουρα δεν υπάρχει και η καλύτερη ψυχολογία μετά την εντός έδρας ήττα από την Hamilton. Πιστεύω πως οι γηπεδούχοι, θα επικρατήσουν εύκολα.

Το ίδιο ισχύει περίπου και στον αγώνα της Motherwell με την Hamilton. Τις δύο ομάδες μπορεί να τις χωρίζουν μόλις δύο θέσεις, όμως τις χωρίζουν και 16 βαθμοί, με την Motherwell, να έχει στόχο να πάρει μια θέση στα play-off και να αποφύγει τα play-out, ενώ η Hamilton απλά θα προσπαθήσει να τερματίσει δέκατη, ώστε να πάρει το καλύτερο «πλασάρισμα» στην έναρξη του μίνι πρωταθλήματος.

Στο τελευταίο παιχνίδι η Dundee υποδέχεται την Hearts. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει ξεκάθαρο φαβορί την Hearts, η οποία «καίγεται» για τη νίκη, αφού θέλει να «κλειδώσει» την είσοδό της στα play-off, ενώ η Dundee απλά θα προσπαθήσει να μην βγει τελευταία και να κυνηγήσει τις πιθανότητές της στα play-out, για την παραμονή στην κατηγορία.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
09-03-2019

Cardiff – West Ham
Leicester – Fulham
Huddersfield – Bournemouth

2
1
Under 2.5

100 5.81 -100
09-03-2019

Celtic – Aberdeen
Motherwell – Hamilton
Dundee – Hearts

1 & Over 2.5
1
2

100 5.74 -100