Ηλεκτροσόκ η Man United …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Σε περίοδο χριστουγέννων και μία ανάσα από την Box in day η Αγγλία και η Σκωτία, με το ηλεκρτροσόκ της Manchester United με την απομάκρυνση του Jose Mourinhο, να μονοπωλεί στην Μεγάλη Βρετανία.

Κάρντιφ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με επιστροφή χρημάτων*, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Η Arsenal υποδέχεται την Burnley, με τους κανονιέρηδες, να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά το… στραπάτσο της από την Southampton, απέναντι σε μία κακή ομάδα, όπως είναι η φετινή Burnley. Πιστεύω πως οι κανονιέρηδες δεν θα έχουν κάποιο θέμα και θα επικρατήσουν εύκολα και με πολλά γκολ υπέρ τους.

Η Newcastle υποδέχεται την Fulham σε ένα παιχνίδι που αφορά άμεσα και τις δύο ομάδες, για την παραμονή στην κατηγορία. Η Newcastle δείχνει τον τελευταίο μήνα πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα τα καταφέρουν και θα παραμείνουν στην κατηγορία, σε αντίθεση με την Fulham που δείχνει πως όλο και… βουλιάζει. Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός πως η Newcastle αγωνίζεται εντός έδρας η πλάστιγγα γέρνει κατά πολύ στους γηπεδούχους που είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή.

Όπως τονίσαμε και στην εισαγωγή η Manchester United προέρχεται από το ηλεκτροσόκ της αλλαγής του προπονητή, μετά την ήττα της από την Liverpool και θέλει τη νίκη, για να πάρει ψυχολογία. Συνήθως όταν αλλάζει ένας προπονητής λειτουργεί καλά για την ομάδα και το γεγονός πως οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους (6η η United 16η η Cardiff) πιστεύω πως δεν θα έχουν πρόβλημα οι κόκκινοι διάβολοι.

Κάνε παιχνίδι με προσφορά ημέρας* στην Premier League.  

Ντέρμπι ανάμεσα σε Hibbernian και Livingston διεξάγεται σήμερα με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στην βαθμολογία. Η Hibbernian είναι 8η με 27 βαθμούς και η Livingston μόλις ένα πόντο πάνω με 28. Είναι δύο ομάδες που θα παλέψουν στη νοητή γραμμή των play-off και των play-out, όμως παρ’ όλο που είναι λίγο πιο κάτω η Hibbernian θα δώσω ένα μικρό αβαντάζ στους γηπεδούχους, λόγω της έδρας.

Η Motherwell υποδέχεται την St. Mirren σε ένα σίγουρα κακό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κάτω στην βαθμολογία, όμως θα δώσω προβάδισαμ στην Motherwell και λόγω έδρας, αλλά κυρίως γιατί η St. Mirren έχει μαζέψει μόλις εννιά βαθμούς και δε νομίζω πως θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Η Hamilton υποδέχεται την Kilmarnock σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Αυτή είναι η Kilmarnock η οποία είναι πολύ καλύτερη ομάδα και παρ’ όλο πουαγωνίζεται εκτός έδρας έχει το πλεονέκτημα, καθώς είναι η ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους δύο μεγάλους, Rangers και Celtic.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
22-12-2018

Arsenal – Burnley
Newcastle – Fulham
Cardiff – Man. United

1 & Over 2.5
1
2

1005.00-100
22-12-2018

Hibbernian – Livingston
Motherwell – St. Mirren
Hamilton – Kilmarnock

1
1
2

1005.27-100